Za obyčajné zimné boty nie som ochotná dať viac ako 20...ale za také steely napr. dám kľudne aj stovku (lebo viem, že vydržia, čo sa o botách z nejakého random obchodu, hoci aj značkového, nedá povedať)
nakup zimnych topanok ma este len caka co je vzdy nocna mora aj ked topanky milujem, pretoze vvacsina co najdem su kvalitovo asi take ako hrubsie ponozky cize pri prvom mraze mam chut si odrezat nohy. takze investujem kludne aj vela ak to bude fakt pekne a kvalitne
Cinan kupi kozu od Inda zlepi z toho obuv, naladuje nou niekolko kontajnerov. Tie pridu do Europy. Nemec si ich vyzdvihne, rozveze to po Europe. A priemerny Slovak si potom tu 6 ci 16 eurovu obuv kupi za 60 eur. A keby videl v akych podmienkach sa to vyrobilo, prislo by mu zle.
@matheusko už aj kvalitny bata robi v indii a mi s tym neurobíme, ale ja sa snažim kupovať obuv co z cini nie je(ale mam aj tak najviac topanok made in china/ made in taiwan > ) a som ochotna (skor mama je ochotna by som mala povedat so 100 ecok
mam tusim za 30 € (viac by som nedal) a uz ich mam asi treti rok akoze su trochu rozjebane aj tam sem tam zatecie ale co to do kazdych ked najebe meter snehu no a ja nosim zimne boty fakt len ked je vela snehu alebo ked poriadne mrzne inak stale botasky
@stahli rad by som zil tam kde ty ked u vas sneh nepada ale netusim kde to je kedze minuly rok bol sneh na celom slovensku asi tak do maja
Poriadne zimné kožené stoja v zľave aspoň tých 50-60. A také, čo by sa mi reálne aj páčili, také si kúpim aj za 100 a viac, keď budem zarábať ešte o niečo viac.
podla toho aké zimné topánky myslíš.
Pokial myslis take len do mesta a aby sa ti hodili ku kabátu a nebola v nich zima, tak samozrejme menej.
Ja som si kupovala zimné topánky pred dvoma rokmi, stáli ma vtedy cca 165 eur. Su to zaroven aj tristicke boty Asoloa som s nimi nadmieru spokojná. Nosím ich aj do daždaaj do snehu aj do člapkanice a nelutujem ze som za ne tolko dala lebo viem ze mi este minimalne dalsie 3 roky vydrzia
Ak by boli kvalitne, preco nie, tjn ziadne lepene ako su VSETKY ale ramove + dobra koza. Najlepsie by bolo dat si priamo usit a to vydrzi vacsnost a je to ovela lepsie pre chrbitcu aj nohu.
teraz mám Scarpy za 150€, za bundu by som bol ochotný dať aj 200€, veď to nie je na polroka...ľudia vyhadzujú peniaze za iné kraviny, dobrá obuv a kvalitné ponožky nikdy nie sú na škodu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Do kožených ,ťažkých bôt' tak do stovky, a podobne aj do nejakých riadnym imidžoviek :/
a boty ...no zo šatstva najviac investujem do topánok... a koľko? toklo koľko budem mať v peňaženky...cca 30...
Momentalne mam topanky za 500sk, teraz ich budem mat uz 6. zimu a vyzeraju ako nove.
ani za letnú, ani za prechodnú
@stahli rad by som zil tam kde ty ked u vas sneh nepada ale netusim kde to je kedze minuly rok bol sneh na celom slovensku asi tak do maja
Pokial myslis take len do mesta a aby sa ti hodili ku kabátu a nebola v nich zima, tak samozrejme menej.
Ja som si kupovala zimné topánky pred dvoma rokmi, stáli ma vtedy cca 165 eur. Su to zaroven aj tristicke boty Asoloa som s nimi nadmieru spokojná. Nosím ich aj do daždaaj do snehu aj do člapkanice a nelutujem ze som za ne tolko dala lebo viem ze mi este minimalne dalsie 3 roky vydrzia