čím to je, že keď má muž málo žien za sebou, tak dievča ho považuje za nepoužiteľného a čím ich má viac, tým je to vraj horšie? ani tak, ani tak....a žiarliť na bývalých? to je strašná ...... raz je t bývalý, tak ma nezaujíma, asi ako nezaujíma už môjho súčasného partnera, ne?
@cicinqa ide o kvalitu a nie o kvantitu, ak mal chlap jednu partnerku s ktorou spával dva roky vkuse, tak je skúsenejší ako chlap, čo pretiahol aj 100 žien a s každou spal len raz (akurát že ten druhý by bol zrejme sukničkár a to ženám vadí - mne sa dokonca hnusí)
@sandy114 hm, zjavne si ma nepochopila, ale nevadí mi to ale podľa mňa 2 roky "ritinného" sexu ti nezaručia viac skúseností....tie dosiahneš len s väčším počtom ľudí, lebo z čisto matematického hľadiska sa dá predpokladať, že viac ľudí toho vie viacej a čím viacej ich spoznáš, tým viac sa naučíš.....
@cicinqa ver že som mala skúsenosti s oboma a ten čo mal 3 dlhé vzťahy a len 3 sexuálne partnerky je oveľa lepší ako ten čo pretiahol všetko čo prišlo pod ruku
ako keby to nebolo jedno, myslím že by mi nevadilo koľko ich mal lebo ja som tiež nemala len jedného ale tak ak by ma nepodvádzal nejak by mi to nevadilo
@sandy114 ja ti verím tam už je to úzko spojené s tým, čo a ako kto vníma a komu čo vyhovuje z hľadiska výkonu a štýlu....zachádza to ďaleko do subjektívnej roviny
čím viac by ich mal tým lepšie. uRčite by som ale nechcela niakych nudných začiatočníkov alebo takých čo mali len 1-3 baby. Nemám chuť niekoho zaučať a takí su väčšinou totálne drevá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
takto ako to je teraz sa mi to paci
takto, mňa štve aj jeden kus
Ale s tým počtom, o ktorom viem, dokážem žiť, po väčšinu času.
@cicinqa !!!!
Z jednoduchého dôvodu, že to o človeku niečo vypovedá.
Mne by napríklad robilo problém byť s niekým v mojom veku, kto už stihol byť s 20 partnermi.
Keďže je niekto takto, no, aktívny, je na tom vidieť, že je v tomto úplne iný ako ja a to môže byť problém.