u kazdeho inak..su ludia ktory ti otvoria cele srdce po tyzdni a ludia ktorych poznas 3 roky a vies o nich takmer nic.. ale aj tak nikoho nikdy nespoznas uplne
Jak mám odpovědět? Jsou lidé, které poznám podle prvních slov a lidé, jejichž osobnost je tak komplikovaná, že jí nikdy nepochopím a pořád mně budou překvapovat...
Je to individuálne, v niektorých sa dá čítať ako v otvorenej knihe, hned" ich prekukneš a niektorí sú takí záhadní, že nevieš čo si máš o nich myslieť a aký postoj k nim zaujať...
záleží natom, ako si definuješ pojem "dobre spoznať človeka"..ak tým myslíš "predpovedanie a pochopenie jeho reakcií" tak podľa mňa viac záleží na situáciách, ktoré si s tým človekom zažila, ako na čase
ako sorry,ale uplne drbnute moznosti....5 minut,minuta,tyzden...a take ze niekolko hodin? a zalezi,kde som,aka je nalada,situacia,ak sa rozpravam iba s nim,tak za hodinu viem co je to zac....ale tak niekedy sa mi dari odhadnut ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
inak to skôr záleží od situácií v akých sa spolu ocitneme