minie PRIEMERNÁ SLOVENSKÁ RODINA 1000 EURO MESAČNE. Podľa mňa sa z toho dá uživiť tak max 3 deti, dve až tri. Pri viac deťoch by boli podľa mňa chudobní, pri menej deťoch by boli deti rozmaznané...
Takže optimum je podľa mňa 2-3 deti. Osobne chcem aspoň 3 deti
@tomice27 Dennik pravda pocita asi len z ludmi z bratislavskeho kraja .. nech sa pozru na ludi z coho ziju na juhu ... hned by sa ta suma zmenila na 500€ max.
No neviem,to záleží aj od toho, či dom/byt napríklad zdedili, teda ho majú zadarmo, alebo si museli kúpiť vlastý a teraz platia napríklad 400€ mesačne za hypotéku a od iných faktorov.
@tomice27@rischo a dalsi... Ja som to nevymyslel, ja som citoval ten clanok, tam to daky analytici ratali...
Som sa bavil v diskusii na Pravda.sk pod tym clankom bol taky hlod. V clanku pisali ze to ratali rakuski analytici A v diskusii bol taky for ze "no asi sa tym Rakusanom nechcelo ist daleko, tak zratali par ludi v Bratislave"
@tomas "no asi sa tym Rakusanom nechcelo ist daleko, tak zratali par ludi v Bratislave" niečo na tom zrejme bude.. lebo 1000 € mesačne môže mať priemerná rodina akurát v BA, nikde inde... na východe je to oveľa, oveľa menej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» peniaze.pravda.sk/slovenske-domac...
minie PRIEMERNÁ SLOVENSKÁ RODINA 1000 EURO MESAČNE. Podľa mňa sa z toho dá uživiť tak max 3 deti, dve až tri. Pri viac deťoch by boli podľa mňa chudobní, pri menej deťoch by boli deti rozmaznané...
Takže optimum je podľa mňa 2-3 deti. Osobne chcem aspoň 3 deti
Som sa bavil v diskusii na Pravda.sk pod tym clankom bol taky hlod. V clanku pisali ze to ratali rakuski analytici A v diskusii bol taky for ze "no asi sa tym Rakusanom nechcelo ist daleko, tak zratali par ludi v Bratislave"