Žiadnemu. Bowling som naposledy hrala asi pred mesiacom, ľadové korčuľovanie som absolvovala v zime na štadióne i jazere a kolieskové korčuľovanie som absolvovala pred pár týždňami ale už sa chystám opäť, baví ma to Plávala som naposledy v septembri
Ale veľa sa nachodím. Na autobusovú zastávku, do školy...
úplne aktívne športujem na tenisových tréningoch cca 6 hodín týždenne a na telesnej 1 - 2 týždenne lebo tam máme fakt prísnu učku, že na každej hodine beháme 2000 m, inak chodím na bicykel asi na 3 hodiny za týždeň a mojou chôdzou je beh, s kamošmi skoro stále beháme niekde na prechádzky na polia, do lesa, hráme basket, hádzanú, badminton atď. takže za týždeň športujem 14 hodín, ale v zime o dosť menej skús tenis
beh na autobus - cca dva krát do týždňa po 2 minúty, naháňanie sa zo psom po záhrade - okolo 15 minút denne, bicyklovanie asi 30 minút denne - ale už skoro 3 týždne prerušené kvôli nevyhovujúcemu technickému stavu dopravného prostriedku - neopraviteľný defekt (chcel som starú dušu zalepiť a nechať ako rezervnú, ale nejde) a zatiaľ nenastavené brzdy
dosť aspoň podľa mňa pravidelne s bráškom beháme asi 1 hodinku.. ptm ešte bicyklujem.. tiež asi hodinu a nakoniec pár brušákov čiže takých cca 13 - 15 hodín týždenne
Cvičím každý deň. Ráno 5 Tibeťanov, večer tak 20 minút jógu alebo strečingové cvičenia (šnúry, váhy a tak . Okrem toho 2x do týždňa jóga po 1,5hod. aj s pránajámou a 3x do týždňa suchý tréning po 1,5hod. (švihadlo, rotácie, gymnastika, beh, posilňovanie, plávanie, turistika... som krasokorčuliarka, takže ozaj asi čokoľvek treba . Teraz je pre začiatkom sezóny, keďže nemáme ľad, potom to bude inak... a keďže mám o týždeň a pol štátnice, momentálne teraz cvičím trochu menej ako som hore napísala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a neviem si to vynachváliť
Ale veľa sa nachodím. Na autobusovú zastávku, do školy...
ale beham na bus inak stále
Pomimo bicykel.
A už vyššie spomenuté nasieranie ľudí, to mi ide najviac