ja pouzivam len gmail a AISko na vyske samozrejme, inak som mala kedysi docasne email aj na post.sk a zoznam.sk, a samozrejme isty cas od mojho poskytovatela internetu, ako hlavny e-mail, myslim, ze viac ani nie...
no mam azet...asi ako mnoho inych a potom som mala na inmail vytvorenu ale bola tam mala kapacita, tak som si spravila na gmaily a hentu staru som si dala presmerovvat, cize v podstate 2nicky na jednu schranku
no tak len na tom azete som mal možno fakt vyše 10 nickov, z ktorých vždy používam len jeden v danom období a inak tomu nie je ani teraz a ešte som mal na zozname, poste, poboxe a čojaviem kde ešte....no najlepší je jednoznačne gmail.com
a ešte ma napadlo, že som mal a vlastne aj mám ale už nepoužívam účet na hotmaily, ale to výlučne len kvôli tomu, aby som mohol kedysi používať ten program MSN či teraz je to Windows Live Messanger ale tak či tak ani ten nepoužívam
Hm tak ja mam na orange,atlase,centrume,na azete a to do kopy robi viac ako desať a tie take maličke stranky na ktorych mam,už ani neviem kde všaden epočitam
1 na gmaili, 1 seznam (ehm, mám ich tam asi 8, ale len 1 si pamätám), 1 na sms.cz, 1 na azete, 2 na moju doménu a 1 spoločná s kamošom na jeho budúcej doméne... a ako tak poznám avízo, tak aj u nich ešte stále jednu mám, aj keď sa k nej neviem, nemôžem a ani nechcem dostávať...
7... a to som si myslel že som výrazný nadpriemer...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale netrapi ma...
a ešte ma napadlo, že som mal a vlastne aj mám ale už nepoužívam účet na hotmaily, ale to výlučne len kvôli tomu, aby som mohol kedysi používať ten program MSN či teraz je to Windows Live Messanger ale tak či tak ani ten nepoužívam
Takže dokopy asi 20.
Z toho využívam 1 na g-mail, 2 na azete a 1 na atlase.
1 na gmaili, 1 seznam (ehm, mám ich tam asi 8, ale len 1 si pamätám), 1 na sms.cz, 1 na azete, 2 na moju doménu a 1 spoločná s kamošom na jeho budúcej doméne... a ako tak poznám avízo, tak aj u nich ešte stále jednu mám, aj keď sa k nej neviem, nemôžem a ani nechcem dostávať...
7... a to som si myslel že som výrazný nadpriemer...