do celkovej sumy zarátajte krmivo, pamlsky, veterinárnu starostlivosť, poprípade nejaké lieky, ak ich užíva, podstieľku, špeciálne chovateľské potreby a tak ďalej. ak máte viacero domácich zvieratiek, hlasujte, prosím, za celkovú sumu. a ofc, napíšte, prosím, koment, že čo je to za zvieratko(á)
Fuha, vôbec netuším ale minimálne kapsicky a konzervy som vyrátala na 55€ mesačne… a + granulky royal canin a podstielka… čiže do tých 80€ by sme sa mohli zmestiť
ty kks nemam sajnu
lebo podstielku aj granulky,pamlsky objednavame vo velkom
takze by som si najprv musela pozriet kolko to stalo a kolko to vydrzalo + veterinar tiez si nepamatam
ja mam dost zlu pamat na sumy:/
malé peso, malé výdavky
keď mal zdravotné problémy, tak to boli iné pálky, našťastie je už okej, takže k vetovi chodíme len strihať pazúriky a to je zanedbateľná čiastka
aktuálne ho ale čaká dentálna hygiena, tak si zasa niečo priplatíme
Kupujem granule, to je tak 15kg mesačne, už to je skoro 100ka, hračky psom, šváby, potom kupujem myši...a aj dosť elektriny spália. ? Keď mám možnosť, tak hlavne myši kupujem do zásoby, myslím, že aj teraz mám nejaké v mrazničke.
este pochopim, ked maju domacich milacikov ludia co zarabaju a mozu si to dovolit, ale najlepsia je chudobna slovac, ktora fnuka, ze ledva vyjde s peniazmi ale hlavne, ze ma v byte dve dogy, prijebanost lvl 100
Granule kupujem kvalitnejsie ale vacsie balenia takze to nie je cenovo strasne.
Mesacne to vyjde asi 25e, macka ma velke balenie tiez na mesiace dajme tomu, ze 5.. sem tam konzerva, pamlsky, takze okolo 30e to bude.
Keby tak rocne zoberiem tak minuly rok som dal za treningy niekolko stoviek. Potom som mal povinnu pauzu ale nakoniec vynechal tento rok lebo uz len benzin co jazdim autom by to dost navysil kedze jeden trening dokopy 50km.
Drobne zdravotne problemy, ockovanie, EU pas tento rok asi 70e. Chcem ist potrenovat agility, to je tak 10-15e na hodinu. Veci na beh/turistiku so psom do 300e.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
20-30 za jedneho, cize dokopy cca 50
lebo podstielku aj granulky,pamlsky objednavame vo velkom
takze by som si najprv musela pozriet kolko to stalo a kolko to vydrzalo + veterinar tiez si nepamatam
ja mam dost zlu pamat na sumy:/
keď mal zdravotné problémy, tak to boli iné pálky, našťastie je už okej, takže k vetovi chodíme len strihať pazúriky a to je zanedbateľná čiastka
aktuálne ho ale čaká dentálna hygiena, tak si zasa niečo priplatíme
Mesacne to vyjde asi 25e, macka ma velke balenie tiez na mesiace dajme tomu, ze 5.. sem tam konzerva, pamlsky, takze okolo 30e to bude.
Keby tak rocne zoberiem tak minuly rok som dal za treningy niekolko stoviek. Potom som mal povinnu pauzu ale nakoniec vynechal tento rok lebo uz len benzin co jazdim autom by to dost navysil kedze jeden trening dokopy 50km.
Drobne zdravotne problemy, ockovanie, EU pas tento rok asi 70e. Chcem ist potrenovat agility, to je tak 10-15e na hodinu. Veci na beh/turistiku so psom do 300e.