bože, niektorí ludia sú kvalitne retardovaní nechápem načo je dobré ak niekto na niekoho pindá len preto že počúva inú hudbu, mne sa hip hop a veci tomu podobné absolútne nepáčia a neozývam sa..tak tí, čo sa im nepáči metal, nech sú radšej tíško, lebo aj tu je vidno aká je ich inteligencia
@samaroo1 za to jej nenadavaju nadavaju jej za to, ze ona nan nadava(aj ked o tom nic nevie)
...mne je jedno ak na neho nadava nech si mysli co sce MVP aj keby si mysli, ze to neni hudba(stara polemika o tom ci je hiphop alebo metal hudba)...aj tak to nebude menit fakt ze to budem pocuvat dalej ..aj keby sa cely svet koli tomu posral
Metalista přijede, drak se začne smát, když uvidí jeho zjev a nechá ho projít dovnitř. Metalista poté ukradne princezně make up a začne natírat hrad nádhernou růžovou barvou.
@mimi15 Moja zlata, ze fuj metal? A ze skriekanie? A ze metal nie je hudba? Tak po prve, metal nie je fuj, heavy metal je volakedajsie synonymum pre hard-rock. Neskor v 60. alebo 70. rokoch sa odclenil od rocku vyclenenim bluesovych prvkov. No stale vsak patri pod rockovy zaner. Po druhe- skriekanie? Predpokladam, ze mas na mysli gorwling . Ano, najde sa viacej tatykch ako ty ... Pokojne to nazyvaj ako chces, ale ak si myslis, ze je to len bezduche skriekanie do mikrofonu- skus to . A growling sa nevyskytuje uplne v kazdom druhu heavy metalu. A po tretie- heavy metal nie je hudba? A co je potom hudba? Trapny a ubohy sk rap, tzn. vulgarny nepodareny umelecky prednes za doprovodu bassov?
zelená taká zelenočierna je progresive...zeleno-hneda je folk, pestrofarebna(okrem ruzovej viking , cervenocierna zvratkova je (brutal)death metal a to zatial staci nie?
@frez u kazdeho je hudba nieco ine .. jasne niekto ma rad metal niekto techno niekto hip hop .. hadam sa podla hudby nebudeme odcudzovat hh .. kazdy nech si pocuva co chce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
aj moja baba je nekedy dost na ruzove a ocuva aj tvrdy rock niekedy...
napr. pesnicka NOTHING ELSE MATHERS - METALLICA
...mne je jedno ak na neho nadava nech si mysli co sce MVP aj keby si mysli, ze to neni hudba(stara polemika o tom ci je hiphop alebo metal hudba)...aj tak to nebude menit fakt ze to budem pocuvat dalej ..aj keby sa cely svet koli tomu posral
Metalista přijede, drak se začne smát, když uvidí jeho zjev a nechá ho projít dovnitř. Metalista poté ukradne princezně make up a začne natírat hrad nádhernou růžovou barvou.
ešte ju riešiš? :S (blee)
@mimi15 zacala si ty kukni sa na @1 a @8
P.S: ja zase neuznavam techno, rap a podobne sajrajty samotitulujuce sa "hudbou" takze to sme 1:1
kedze tato diskusia nevedie ako aj 10^6 dalsich podobnych for, tak @tomas to tu moze zavriet...