no... tak asi Blava, Praha, Viedeň. Monako by sa tiež mohlo rátať, je svojím hlavným mestom
Barcelona je hlavným mestom Katalánska a Santiago de Compostela zase hlavným mestom Galicie... a síce nemajú vlastnú štátnu suverenitu, ale majú svoj parlament a školy a jazyk a bláááá...
Bratislava, Pariz, Vieden, Praha, Budapest, Bern, Moskva, Helsinky, Tallin, Varsava, Zahreb, myslim ze cez Vilnius som raz prechadzal, Kyjev a este asi nejake mesta ked som bol mensi a par z tychto si pametam dost matne
Bratislava, Praha, Viedeň, Varšava, Budapešť, Podgorica, Atény, Paríž, Káhira, Ankara. A Madrid, Berlín, ale tam som strávila asi tak dve hodiny dokopy.
Bratislava, Viedeň, Budapešť, Praha, Londýn, Paríž, Rím, Ľjubľana, Zagreb, Amsterdam, Istanbul, Berlín,.. stavil by som sa že ešte niečo len si teraz nespomeniem.
@bonita uvedomil som si to hneď keď som to napísal hlavne že nedávno ja som tu niekoho o tom poučoval... ach asi mi tie antibiotiká šlapú viac ako by mali možno ma zmiatlo že si píšem s kamarátkou ktorá je z istanbulu a len tak mi oznámila že bola v bratislave a ani sa nezastavila, pche..
mhm skusim vymenovat, opocitam potom - bratislava, vieden, budapest, praha, richmond (virginia), washington dc, londyn, ateny, rim. 9 ak viem dobre pocitat. krajin vsak by bolo viac.
Bratislava, Viedeň, Praha, Budapešť, Berlín, Londýn, Paríž, Barcelona (svojím spôsobom je to hlavné mesto.. i keď len Katalánska) + o mesiac to bude Washington D.C, New York (štát New York), Philadelphia (Pennsylvánia)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
108 komentov
a Bratislavu, ale to som len vlakom prechádzal
a asi sme prechádzali aj cez Zágreb...to už si nepamätám
"take tie hlavne mesta na ostrovoch ako ibiza, kreta, rodos a blabla"
Počkať. Niečo mi tu nesedí. Tebe?
BA,
Praha.
Ta polovicka patri Brnu.
Čiže 10. =D
Bratislava, Praha, Viedeň, Záhreb, Monako..
Barcelona je hlavným mestom Katalánska a Santiago de Compostela zase hlavným mestom Galicie... a síce nemajú vlastnú štátnu suverenitu, ale majú svoj parlament a školy a jazyk a bláááá...
BA, Praha, Budapešť (najkrajšia), Roma
7.
a z ostatnych Istanbul, Barcelona, Krakow...(ale to nie su hlavne mesta)
@chevro Istanbul nie je hlavne mesto
amsterdam, štokholm a kodaň comming soon... každý rok aspoň jedno. musím proste
...@chevro zabudol si San Marino
No krajín bolo o trošku viac ako len hlavných miest