ze hodiny. v priemere.. asi mozem ratat v minutach ale keed to mame vsetko nasrate v jeden den vsetky pisomky, tak aj 3 hodiny... sak ked sa to clovek uci narazovo
na niektoré dni keď máme lahké predmety alebo na ktoré sa nemusím učiť doma tak len hodím zošity do tašky a to je všetko...najviac sa učím pred písomkami,aj dnes aspoň hodinu som sa učila na literatúru na zajtra
kedy ako stravim pri knizkach..ak mam pisomku..tak aj dve hodinky..uz som raz spravila...ze som sa za 3 dni vkuse ucila jeden posahany predmet..a to bolo najdlhsie..co som sa ucila...neuveritelnych 11 hodin..ale tak..to som sa ucila 40 stran..z jedneho debilneho predmetu, ktorý z duše neznašam..a aj tak som dostala z tej pisomky 4 lebo som nemohla opisovat... ale tak..co uz
mam vsetky knihy a zosity v skole,cize fakt 0 ..sice dnes som si domov zobrala nemcinu, pretoze zajtra asi piseme pisomku, no este som sa do toho nejak nestihla pozriet ..ale tak niceho hadam viem..a nemcina je az 5. hodina aj tak..
niekedy aj viac ako osem. ono keď človek prestane chodiť do školy, tak zistí že učenie nie je to, čo mu pod tým pojmom v škole vždy vnucovali. učenie je proste pohyb v tej oblasti, ktorá človeka zaujíma.
ako kedy, neviem co vsetko sa povazuju za skolu, ale to co povazuju ako za povinne takmer nic bud ma to nebavi alebo si zapametam na hodine a ked to velmi neviem tak si pozriem
ked uz sa ucim tak nejaku matiku ,fyziku ale vacsinou nie veci do skoly
Bože ľudia. Pomocou vedomostí môžete ( sorry za výraz ) odrbať systém! Nie zrovna dejepisom, no mnoho vyučovacích predmetov k tomu vedie. Ale to asi nikto nepochopí, kým nevyskúša...
Ja skôr obdivujem tých čo sa vydržia učiť Ja by som to fakt nevydržala a tak len sedim takych 15 minú pozerám na učebnicu a potom zisťujem, že sa mi nechce učiť% mám podľa toho známky
to zalezi od toho, kolko pisomiek mam na druhy den v skole... ak ziadnu, neucim sa vobec... niekedy sa stane ze aj ked mam tak sa neucim no ale howorim... kazdy den je iny
v pondelok sa ucim polhodinu na utornajsi prirodopis( kamienky sa proste treba ucit a este v stredu polhodku na stvrtajsi prdak ..a v nedelu este dejepis...to su predmety ktore sa proste treba nabiflit
ja pridem zo školy domov, a okamžite letím ku knuhám a drvím sa všetko až kým neskapínam od hladu, potom sa hrozne rychlo zjem kus chleba, učím sa dalšie 4 hodiny, potom ma otravuje volanie na vecko, tak musím prerušiť učenie, potom sa učím asi do 12 v noci, vtedy ma už mama zvyčajne posiela spať, tak vždy urobím takú fintu, že idem akože do postele, ale v skutočnosti sa zase vykradnem ku knihám a učím sa asi do 5 ráno, potom si na hodinku pospím, aj to sa mi zdá hrozné mrhanie časom, a zase si začnem všetko opakovať, a aj tak sa vždy cítim nedostatočne pripravená, zdá sa mi, že škole by som mohla venovať aj viac času......ano poznám aj takýchto ludí, a je mi z nich zle
napiisem si uulohy...wymeniim ucebnice a ak tak sa wecer kuknem do zositow...moc sa enucim lebo si wacsinu uciwa zapamatam v skole..a s ucenim problemy nemam....ucim sa akurat tak na pisomky..a to len wtedy ked sa mi chce...zatial mi skola ide wyborne....
@achstang moja. 90% vecí čo sa učíš v škole ti prd pomôže. myslíš, že nejakému manažérovi z 3000€ platom pomohlo niekedy vedieť kto podpísal pakt o neútočení? iná vec sú školské výsledky tie ti stále môžu pomôcť, ale už našťastie menej než inokedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
inak tak priemerne podla mojho najnovsieho planu maturitneho tak 4-5
inak to byva tak pol hodina az hodina
no dnes som sa učila matiku jak postih ale 2 hodiny normálne ma gebuľka bolí
ked uz sa ucim tak nejaku matiku ,fyziku ale vacsinou nie veci do skoly
Napríklad niekedy sa neučím nič aj 2 týždne a potom aj každý deň 3 hodiny, neviem to spriemerovať
Ale je viac dní ked sa neučím ako tých čo sa učím (aspon zatiaľ)
Z jazykov vôbec neviem, čo berieme, slovenčinu ovládam akosi inštinktívne, angličtinu sa učím z iných zdrojov.
Vzorce na matiku a fyziku odvodzujem za pochodu.
@matthew322 , bez rýpania sa pýtam, prečo tá všeobecná zaujatosť voči dejepisu?
@baarculiq , neexistuje predmet, na ktorý sa "musíš nabifliť".Len čo takéto "vedomosti" prestaneš používať na pár mesiacov, nadobro ich zabudneš.