Ale inak cez víkend ja bežne prespím aj tých 13 hodín a nepríde mi to divné. Radšej spánok ako nejaká party, asi som divná
@Levantine - tomu ver, to bola hrozná bolesť + ešte do toho ma poštípala osa a som mala alergickú reakciu, ruku opuchnuté, žily navreté po celej ruke... Ten močák desná bolesť... proste som len lahla a spala, spala... spala.
@paulieevans ja som mala silne horucky, triasla som sa ako osika, a ta bolest. Mne sa spat nedalo, bola som v kuse hore asi 2-3 dni a stale na wc, lebo som mala pocit, ze sa postim. Antibiotika, caje ani nic take co mi lekar predpisal vobec nezaberalo. Pila som hektolitre a nic. Nakoniec mi zabral na radu svokry urinal do par hodin. Konecne.
Mne stipance skoro nic nerobia ale moja polovicka toto mala raz, proste horor.
@levantine Tomu ver, mne pomohli lieky z Holandska najviac, niečo ako urinal, tam sa to volalo cystyberry a bolo to mega silné, cikala som dovtedy asi každých 30 minút a vtedy som proste sa úplne vyčistila tým a mega mi to pomohlo!
strasne vela, mozno 20? ale zase mala som vysoke horucky a nevedela som sa ani pohnut, tak som len spala spala a spala a ked som sa prebrala vypila liter vody a spala dalej... a za 2 dni bolo po chorobe
dakedy spim dve hodky, dalsi den styri a potom aj strnast
ale najlepsie je ked sa uz clovek zobudi po dobrych 8-10 hodinach a potom sa tak "vrati" do sna a kontroluje ho viac menej, aj ked sa to potom zo sna meni len na cistu fantaziu skor..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@Levantine - tomu ver, to bola hrozná bolesť + ešte do toho ma poštípala osa a som mala alergickú reakciu, ruku opuchnuté, žily navreté po celej ruke... Ten močák desná bolesť... proste som len lahla a spala, spala... spala.
10/10 would do again
Mne stipance skoro nic nerobia ale moja polovicka toto mala raz, proste horor.
z lenivosti som spala najviac asi 12hodin
ale teraz sa mi upravil spanok a spavam dobre, chodim spavat uz okolo deviatej, vstavam okolo siedmej, cize pohodka
ale najlepsie je ked sa uz clovek zobudi po dobrych 8-10 hodinach a potom sa tak "vrati" do sna a kontroluje ho viac menej, aj ked sa to potom zo sna meni len na cistu fantaziu skor..