neviem nepočítala som to ..ale najprv bolo úvodné privítanie a "5 minútový" príhovor riaditeľa a potom už len pár slov nám povedala triedna a pustila nás domov :p
no ja som bola len na zápis od 9 do 12,,ale kedze mi nič domov nešlo az o 2 tak som sa pekne načakala a unavená som prisla domov asi o 15hod..takze tak
od 8 do nejakej 10...ale niektore individua tam boli uz asi o pol 7 aby si chytili lavicu a z tych 2 hodin som hodinu a pol nic nerobila len cakala a stal na najvacsom slnku kym sa riaditel nevykeca do vole
Boli by sme aj kratšie, ale už som nastúpila do štvrtáku, tak sme ešte preberali nejaké veci, týkajúce sa stužkovej..A samozrejme..: Zase od nás pýtali nejaké peňáze..!!
no aj viac ,kokos,lebo ideme do talianska na prax tak sme museli trcata pocuvat picoviny ach kokos no sak som dosla domov az kdesi o pol jednej,lebo musdia drzovat s totalnymi picovinami a potom mi nesiel samozrejme bus,az kdeis o dve hodiny,no to je ejno ,ma foter zaviezol,elbo bol tez v skole na cosi a este seil do roboty na chvilu,no ze chvilu a kokos no som sa tam epkne nacakala ,dost co ma uz hlava bolela a som bola unavena,keby nas tam tolko nezdrzuju stihnem ten autobus a som davno doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
cital nam triedny skolsky poriadok ci co..ale tak..kazdy debatoval..ze uz davno sme stamadial mohli ist prec