momentalne 27 ikoniek, ale mazem casom, nemam rada ikonky na ploche, nepouzivam ich..a ked tam su, tak ich musim stale nejako organizovat lebo sa mi nepaci ked su rozhadzane
mám 10 (nejde mi hlasovať), z toho troch sa plánujem zbaviť a celkovo by som si rada zariadila nejaký skin, kde ich budem mať na lište pekne všetky a inak čistú plochu
@peter_piper jasné že sa dá aj kôš zmazať (z plochy)
Ale ja mám teraz Ubuntu+FluxBox tak tam nemam ani jednu ikonu na ploche ani obrázok, zato mám 4 virtualne orazovky a v každej mám otvorené programy ktoré potrebujem a prepínam medzi nimi kolieskom na myši... Programy spúšťam buď z menu, terminálu alebo z programu Xtce4 Appfinder.
ja mam asi 10 programov, ktore vyuzivam, dole na liste, dalsich asi 10 ikon na ploche, to mi staci.. poznam ludi, ktori na plochu ukladaju vsetko, co stiahnu.. tak sa to nerobii
ja mam vsetko potrebne na ploche, niesu tam ziadne zipká ani rarká ani filmy ani ziadne ine chujoviny... proste cisto "shortcuty" a aplikacie... tych mam asi 30...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
ako spoznat amatera - ma plnu plochu ikon
ako to robi profesional
vytvori si v pc osobnu zlozku, kde ma vsetko potrebne a otvara to odtial..
@14 a preco by sme mali hrat na profesionalov?
Ale ja mám teraz Ubuntu+FluxBox tak tam nemam ani jednu ikonu na ploche ani obrázok, zato mám 4 virtualne orazovky a v každej mám otvorené programy ktoré potrebujem a prepínam medzi nimi kolieskom na myši... Programy spúšťam buď z menu, terminálu alebo z programu Xtce4 Appfinder.