Jasné že slovenčina , trochu čeština keďže je dosť podobná slovenčine , učím sa anglicky a nemecky ( nemčina ma vôbec ale vôbec nebaví ale nemám na výber :/ )
ono závisí aj od úrovne ovládania, ale ak nerátam slovenčinu (a pasívne češtinu), tak anglicky, nemecky sa dohovorím v pohode (ide to síce so mnou dolu vodou, ale stále to nie je tragické), fínsky tak, lámane, v závislosti od náročnosti konverzácie a toho, ako sa snaží ten druhý človek, aby som mu rozumela
trochu estónsky a švédsky, ale je to zatiaĺ riadna bieda
(udmurtčinu a latinčinu nerátam, hoci som sa trocha učila, neviem vážne ani ceknúť
@flyleaf tak dokonale ako sk neviem nič, to by som musela roky žiť v tej krajine
podla mna velmi slusne anglicky, dohovorim sa nemecky ..a po cesky vie kazdy to sa nerata tak dva ale planujem na vyske este francuzky a rusky tak budu 4
@flyleaf no na inej úrovni, ale sústredím sa len na angličtinu a slovenčinu, lebo to študujem a po chorvátsky chcem vedieť, lebo tam chodím každý rok ....ale inak som desný antitalent na jazyky
slovencina cestina, anglina, nemcina, taliancina, chorvatcina, z latiny nieco este prelozim, a kedze viem po chorvatsky, tak sa na balkane dohodnem aj so slovincami, bosnakmi a podobne ale to neratam
ovládam ich veľa... srní, medvedí, hlavne diviači, ale aj ľudský... je ich oveľa viac, napríklad pri jeleňoch sa stačí začať válať po zemi a máte ho získaného !
Slovenčina, čeština, angličtina, francúzština, dohovorím sa "ako tak" po maďarsky a po rusky rozumiem, ale nevykoktám sa. A chcem sa naučiť po taliansky.
Slovensky, česky bez problému Angličtina mám úroveň C1 nemčina.. no, tatka považujem ja sama za nemca, takže rozumieť niečomu rozumiem .. samozrejme ako polština, chorvátština a podobné hovadiny tiež..
moree ta 4 cesky viemkyy docela joo.. pootm po slovensky jasne zee.. potom po rusky totiez vie celkom fajne.. len sklonovanie mi nejde
a nemčina viem trosku ze Ich bin hej ucila somsa to kedysi.. a anglina ttaaa dasa ajtoo.. len kebysomsa nisekym steretla tak rozumiem uvod jadro zaver HI what Bye!
takže ja za jazyky ktoré ovládam považujem len také čo im viem aj gramatiku aj kecať .. takže samozrejme slovensky, anglicky - kedže som bývala v amerike nejaký čas, česky, nemecky, maďarsky, francúzsky a učím sa španielčinu takže snáď raz budem aj to jazykom ktorý budem ovládať a dosť slušne ovládam aj ten svoj
slovensky,cesky,nemecky,anglicky a chcem sa ucit spanielcinu...ale tak ratam len 3..slovensky nemecky a cesky lebo tu anglinu tam mam toho vela dobiehat
takze slovencina sa nerata, cestina sa nerata, anglicky, rusky, este by som zvladla nemecky aj ked tu nitko nemecky nehovori takze to ide dole vodou, ucila sa spanielsky ale uz asi si okrem tequily nic nevypytam, a snazim sa naucit madarsky. latincinu neratam, som na tom biedne. ale raz sa nacuim vsetky vyssie spomenute do dokonalosti a mozno par navyse.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
"trochu" nerátam
na slušnej úrovni po chorvátsky a bohužiaľ nemecky
a dohovorím sa aj po španielsky, taliansky, poľsky
a túžim vedieť po francúzsky
trochu estónsky a švédsky, ale je to zatiaĺ riadna bieda
(udmurtčinu a latinčinu nerátam, hoci som sa trocha učila, neviem vážne ani ceknúť
@flyleaf tak dokonale ako sk neviem nič, to by som musela roky žiť v tej krajine
ale inak viem 4 jazykmi
Trocha 2 jazyky- čeština ako správni slovák sa dorozumiem a potom ešte nemecký jazyk
plus dorozumiem sa za pomoci rúk aj po grécky...
Na,ki tudd még magyarol?
tak angličtinu a francúžštinu, a skoro budem aj nemčinu
angličtina celkom dobre si myslim
a francúžtinu, no opytat sa kade sa ide na namestie viem a to mi zatiaľ stačí
pokusam sa pouzivat slovencinu, nemcinu trosku anglictinu
nevrav tu po madasrsky som ti to nedovolil ani v najblizsej dobe nedowolim pucko
madarsky,slovensky,cesky a anglicky
istenem, hogy birdz.sk .. aj japončina tu bude pomaly..
a nemčina viem trosku ze Ich bin hej ucila somsa to kedysi.. a anglina ttaaa dasa ajtoo.. len kebysomsa nisekym steretla tak rozumiem uvod jadro zaver HI what Bye!
čeština
angličtina
francúzština /učím sa 2. rok/
učím sa ruštinu, nemčinu, francúzštinu,
vo voľnom čase sa venujem taliančine a španielčine
a ešte ovládam HTML, Pascal, Imagine
tvarim sa, ze viem: slovencina, cestina, anglictina
tak trochu: nemcina, spanielcina
ked sa chvalite budem i ja, tak este: HTML, PHP