zaujimava otazka... neviem to fakt ani odhadnut ale dost... fakt dost... ako keby sa opytas kolko som citala za posledne 3 roky tak skoro nic ale ked som bola mala tak fakt dost neviem to vobec odhadnut ale aspon 200 urcite... mno bavilo ma to kedysi.. ked som mala cas hehe
Kedysi to bolo strasne vela. Raz cez povianocny oddychovy den som dal dole 5 asi 100-stranovych knih. Ale inak nemam problem taku normalne hrubu knihu precitat za 1-2 dni ked mam volno a 4-5 dni ked chodim do skoly a citam len vecer.
ja ked citam, tak citam nonstop. stalo sa mi, ze som cital 10 hodin v kuse. myslim, ze som precital uz dost vela knih a dufam, ze ich este vela vela precitam.
No tak minimalne 150 urcite, ved behom tyzdna pred pisomnymi maturami som dal 6 knih A tiez citam dost zurivo ked zacnem, vacsinou knihu dam behom 1-3 dni...
jooojo, kebyze sa spytas, kolko knih som precitala za posledny tyzden, tak odpoved je 6 knih....milujem citanie.....ale niekedy to samoska ide rychlejsie a inokedy pomnalsie, zalezi na okonostiach
neviem cislo, ze kolko ich bolo,ale kedysi som citala radseja bola som strasne rada ak som mala v rukach nejaku knihu.Teraz mam asi nejak zle obdobie takze sa neviem do toho dostat.Knihy mi dost chybaju.niekedy je lepsie precitat ako vidiet hlupy komercny film.
akoze doma som sa ich minule snazila zratat a je ich okolo 400 plus nemam zaratne knihy u draheho co mam a plus rozpozicane knihy s tym ze kniznica sa rovna moj druhy domov.. takez minimalne 800 urcite... a ako povedal Van Damsel.. ak sa rataju do toho aj skripta tak uz nemam sajny
hmm knihy??? ked vsetci tu pisu, ze stovky a stovky knih precitali...tak sa normalne zacinam hanbit...no asi tak maximalne 15 knih...a to ratam aj povinne citanie na zakladnej...nevim, nenasla som knihu, ktora by ma prinutila citat aj nadalej...fakt sa hanbim ((
ja rada chodim do kniznice a mojim zavazkom od roku 2007 az do smrti je precitat vsetky knihy v kniznici, je to nemozne toho som si vedoma, ale chcela by som. a moja jedna kamoska vraj preto necjňhodi do kniznice, lebo ju deprimuje to mnozstvo knih a uvedomuje si aka je nevzdelana, ked ich nemoze precitat
ja ked som mala trinast som cez leto co bol brat na vojne precitala vyse 40 kníh, aj to take sracky romanticke , jak starnem tym menej citam, ale bolo toho neurekom, nepocitam, naco..skor ktora kniha sa mi najviac pacila by bola lepsia otazka, ale je to tazke odpovedat, zase D, bolo ich kopec, ale pan prstenu to nie je, to mozem s kludom napisat DD
no cez dve stovky určite. Mám skvelý základ od našich bo mame doma knižnicu asi z 700knihami rôznych žánrov+ ja som si prikupil svojich asi 200 behom 3-4rokov hlavne beletria-poviedky,romány.
Mnoho, hlavne odborného charakteru a rôzneho zamerania. Vnímam knihy predovšetkým ako veľmi dobrý zdroj informácií. Čo sa týka beletrie a pod. tak to trošku pomenej, ale predsi mám aj z tejto oblasti čo to prečítané. Mám rád predovšetkým napínavé príbehy, ale aj inšpirované skutočným životom.
Predtym ako sme dostali pocitac stovky az tisice... odkedy mame komp tak podstatne menej.... no brat sa o to postaral, aby som sa sem nemala kedy dostat, takze sa k tomu vraciam zas, len mne trva strasne dlho, kym si v kniznici neico vyberiem... poradte nejaku fajn knihu.... len nech to nie je nic na styl Daniel Steelovej pls
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ked ma nieco zaujme tak to citam vkuse a nic ine nerobim..tak som schopna preciatat taku 200-300 stranovu knihu za noc...