tak na svoj prvý útek mám neskutočný zážitok ... u nás v škole sa vždy utekalo od jedného učiteľa a nikdy nezapisoval ale vždy muselo ostať asi 10 ľudí aby sa myslelo, že má len jednu skupinu a medzi nimi som bol aj ja ... raz sme sa rozhodli keďže také hodiny stoja za prd utečieme celá trieda ajstak nik nekontroluje tak sme šli ... juchúú môj prvý útek ... prídem do školy na druhý deň a celá trieda zápis a medzi nimi aj já čo 1x utekal ... chalani z toho mali neskutočné haluze a takéto situácie sa mne stávali stále ... vždy sa u nás hrali karty hlavne tento posledný ročník ... nikdy nikto nepioval za karty, nik nechodil a tak som si raz sadol, len sa rozdala prvá partia a už nám nádával riaditeľ ... a zas sranda na môj účet ... neskutočné štastie ja mám na takéto veci, raz som si nedoniesol knihu a just sme ju zrovna len v ten deň za celý rok potrebovali ... tak som nikdy radšej moc neriskoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Opustenie areálu školy (napriek polomilitantným hliadkam na vrátnici a vyslovenému zákazu)..um, niekoľkokrát denne.