Ako neviem ci som jedina pokazena alebo je to tak u kazdeho ale ja mam aj po mesiaci problem s tym ze som si narazila hrudnik a pohmliazdila prsnik. :S
Takze moje cvicenie stoji za hovno.
tak 4-5x, ale teraz je strasne tazke skuskove tak som rada ze sa mi podari vobec raz. A navse, ked som v strese, mam horsiu imunitu a kazdu chvilu smrkam, kycham, kaslem cize este aj to to brzdi. Ale utorok sa konecne rozhodne a uz aj fakt zdrava budem tak zasa zacnem aktivne
No akoze 5-6x, mam proste den alebo dva volno. Lenze ak vsetci beru fitko ako jedno cvicenie a kardio ako dalsie tak aj dvojnasobok, lebo ja po fitku vzdy bezim aspon 6 km iba dlhe behy si davam samostatne v den bez fitka
Akože necvičím. Ale občas idem na turnaj, a každý druhý týždeň mám zápasy... vškole mám raz za týždeň telesnú, to myslím stačí. Ale tak keď sa mi zachce tak si aj zacvičím. Kludne ma hecni a ja budem klikovať drepovať na série kludne... kedysi som to robil. Ale teraz už sa mi nechce, aj keď v poslednej dobe som aj chcel, ale mal som skúškové.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
v závislosti od okolností
(a teda, ak by niekto nerátal tanečný krúžok ako cvičenie, tak čísla sú o jedno menšie, no )
Takze moje cvicenie stoji za hovno.