Dodržiavate rady odborníkov na výživu, že by sa malo jesť 5-krát denne s časovými odstupmi 3-4 hodiny? V akom čase po zobudení zjete prvé jedlo dňa a koľko hodín pred spaním posledné? Zvyknete počas jedla piť tekutiny? Ak áno, aké?
ranajky mam dost vydatne, cize vydrzim nebyt hladna az do obeda. Medzi tym nejake jablko, Kavenky, resp. banan. Po obede mensi dezert, na olovrant jogurt, vecera tiez nejake ovocie. Vypijem 2litrovku za den. Samozrejme mam obdobia kedy nejem vobec (vacsnou ked som odcestovana a "aklimatizujem sa" do noveho prostredia, co byva dost casto) alebo sa naopak prejedam (co byva, mimochodom tiez dost casto
vacsinou 6 normalnych jedal, ked ratam aj protein tak byvava tak 7-9. Pri jedeni len zapijam vitaminy a tak ale cez den vypijem asi 4-5 litrov vody a cajov
5? Ja jem maximálne 3x denne :/ Večeru jem často len preto lebo "musím niečo zjesť" aby som neskapala, nie od hladu a občas vynechám raňajky a počkám rovno na obed, vtedy 2x...
furt. našťastie malé veci ale aj tak. a vždy mám také obdobia, kedy som závislá na určitom type jedla. teraz je to strúhaná mrkva a jablko, minimálne každý deň 1 misku
Nuž ak som v škole, tak asi 10krát, lebo školský bufet neuveriteľne provokuje s rezňami v žemli, palacinkami a koláčmi. Ak som doma tak 3krát-4krát asi... To jem až tak veľa? Však väčšina ľudí tu je maximálne dvakrát denne. By ma zaujímalo, koľko vážite
Prvé jedlo, čiže raňajky, jem hneď ako sa zobudím, lebo inak by som nestíhala do školy. Nejem pravidelne každé 3-4 hodiny a nejem ani pravidelne 5x za deň. Posledné jedlo sa snažím zjesť ešte pred 18:00, ale niekedy sa proste nepodarí a aj večer vyjedám chladničku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
raňajky jedávam vždy ale stane sa že raňajky nejem keď nemám chuť..
a ptom len obed zjem..
večeru nemávam..keĎ tak, tak nejaký jogurt, ovocie, resp. čo chladnička dá a či sa mojej lenivosti chce niečo robiť..
..kvak..
a môj žalúdok a vnútorné orgány už toho majú dosť hej hej.. ale ja si dupnem a prestanú protestovať...
a prvé jedlo jem zhruba 6 hodín po prebudení.
Kde je problem ? ked mas chut tak jedz
Ako Marienka u jezibaby musis jest jest jest