@sentaro to ma mrzí , ale ja som si tiež vela krát myslel, že človek môjho formátu a debilizmu môže byť iba jeden.... ale potom som zistil, že je nás kopa, len som pozeral inde, než som mal.
Teraz som členom skupiny prihriatých buzíkov a je mi super.
Dúfam, že aj ty nájdeš to svoje len..... nikdy nikdy neprestaň hladať.
Neobimam kamarátov nikdy.. iba tych ktorych nevidim kazdy den ..z iných miest..a to su asi tak 6ľudia... a neobimam dievčatá..neznasam to..a duplom by som im nedala pusu..ani ruku by som im nechytila.nic aj keby to je bf
tých pár ľudí, čo by sa dali spočítať na jednej ruke a možno by sa dali nejakým spôsobom nazvať priateľmi, objímem pri zvítaní. ale vidíme sa zbežne čiže...
za den ? skor za tyzden.. a gangsta pozdrav, temer podobajuci sa na objatie sa rata ? ale cez vikend ked sa vratim, alebo v za ked sa stretnem s bratrankom, tak hej
nebolo to bežné, ale už je to to najbežnejšie. Nič mi nezlepší deň ako objatie spolužiaka (lepšie ako káva) či od mojej úžasnej profesorky na terase pri cigaretke!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Ale tak keď sme opití tak sme dosť takí prítulní takže podstatne viac!
Teraz som členom skupiny prihriatých buzíkov a je mi super.
Dúfam, že aj ty nájdeš to svoje len..... nikdy nikdy neprestaň hladať.
každý deň sa s kamarátmi nevidím. iba cez víkendy.
a v škole sa s kamarátmi neobjímam.
ale inak objatia milujem
Inak teraz si o mne možno pomyslíte, že som teplý, ale nie som.
Napriek tomu, mne by vôbec nevadilo, keby sa ludia obímali častejšie.
Je to prejav citu, ako každý iný.
A priatelstvo tiež považujem za cit.
lebi budem :´(