mal som cez 200 a pred 3 dňami som sa rozhodol zmazať prebytočných priateľov tak som ostal pri rovnej stovke. No keď skončím strednú školu tak to znížim ešte viac
161. A to som minule vymazala 45. Odvtedy zase pribudli nejaký noví ľudia, ktorých som spoznala. Ale väčšinou si pridávajú oni mňa, lebo mne je to trápne.
310, 9/10 poznám osobne, posledná desatina sú rôzne organizácie/hudobníci/spisovatelia a podobne. takmer nikto nemôže vidieť fotky mňa, každého mám takmer stále offline a vlastne ani ja tam veľa času netrávim.
317..raz som to aj začala riediť, ale vtedy skončila som niekde pri 250 a prestalo ma to baviť...Ja si pridám len málokoho, a keď mi niekto pošle žiadosť potvrdím..ak tak strašne túžia po tom mať ma v priateľoch prosím .. Nemám tam nič za čo by som sa mala hanbiť alebo čo by mala vidieť len hŕstka ľudí
328. a keby som zmazala všetkých, ktorých sotva poznám + tých, čo mi tak liezli na nervy, že som ich hidla, tak by sme sa dostali asi niekde do intervalu (50; 100)
typický obraz na facebooku - stovky priateľov a z toho nikoho osobne nepozná, prípadne ani von nevýjde lebo nemá ským ... ale priateľov na facebooku má
92 ..keby som chcela mám ich tam po aleluje ale načo tam mať niekoho s kým sa max pozdravím .. aj tak je to celé na hlavu ako sa ľudia v tom predbiehajú
204 (z toho tiež asi 97-98% poznám osobne) a 2 requesty, ktoré som práve zrušil...
s tým, že to uplne logicky nebude 204 priatelov na život a na smrť, ale 204 KONTAKTOV na ZNÁMYCH...neviem ako vy, ale pre mňa je to dosť praktický adress book
momentalne to je 211, ked som mal 17. narodky tak a vsimol som si, ze mam nad 200 priatelov tak som to preriedil, ale teraz som zistil, ze je zbytocne robit z toho databazu kamaratov. je mi jedno koho tam mam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
aj z toho je asi polovica nepotrebná.
sú tam už len z princípu...
Nech sa mi proste pozraví na ulici aspoň niekto.
Inak neuvariteľne ma dokáže srať ako si niektorí ľudia zakladajú na facebooku, ako keby bol virtuálny svet reálnejší ako ten skutočný...
Niekomu nepotvrdíš požiadavku a dptyčný si prestane všímať že existuješ?
No mám na kokote.
a súhlasím s @schizoofrenik
a ten ostatok som len potvrdila....moc neukladám do priatelov
..kvak..
Potom už je len na mne, či ich potvrdím.
zo 5 takch co mi je blbe vyhodit ale su mi vlastne zbytocny
ale inak zo vsetkymi z nich sa porozpravam, pozdravim to je jasne, nikdy som nemala niekoho koho som realne nepoznala
Tak isto podotýkam , že všetkých poznám osobne , zdravím sa s nimi a keď sa dá tak aj pokecáme
Mám skupiny že priatelia (tí skutoční), kamaráti, spolužiaci, airsofťáci, rodina, bývalé, kokoti a tí ostatní.
priateľov mám v skutočnosti tak, že by som ich na prstoch spočítal...
Ostatní sú iba balast, ktorí poposielali requesty, alebo sa mi inak ohlásili...
@hovado kolonka byvale je dobra kolonka, tiez mam podobnu, ale len v hlave
s tým, že to uplne logicky nebude 204 priatelov na život a na smrť, ale 204 KONTAKTOV na ZNÁMYCH...neviem ako vy, ale pre mňa je to dosť praktický adress book