taky tak. v sobotu, lialo jak z krhly a videla som slimáčika bez domčeka uprostred chodníka, tak som otrhla list a manévrovala s ním, aby som ho odpraala do trávičky. hned na to ma takmer osral holub, čož ma poučilo, ale tak, pozerať sa pozerám
ja ja ja ja ja ja ja ja sa pozerám po smrtníkoch v lese, tie úbožiatka sledujem a dávam takmer vždy pozor (takmer preto, lebo niekedy rozprávam alebo niečo robím a nesledujem zem inak s radosťou som vždy sledovala, ako plameňometom po domácky vyrobenom môj brat devastoval mravce faraónky, už teraz to nerobí, samozrejme, a ani ja ich už nezabíjam tak, človek zvykne po tých rokoch na ne, cez tráviačku mi ich už prešlo neúrekom; a sem tam sledujem dáku chrobač, mám rada chrobač, budem si doma chovať chrobač a robiť poznámky o ich živote... je to odklepnuté
ty jo, minulý týždeň sme boli na výlete v Banskej Štiavnici a po tých pekných uličkách bolo kopúúúúú slimáčikov ^^ (pršalo) a aj túto sobotu sme boli vonku v PK a kopa-kopena ich bola chcete fotky?
podla mna hovna su dost nebezpecne a este na derave ciny...co ak by sa mi to cez dajaku skaru pretlacilo az k ponozkam...a v ponozke by som mala dieru...a nahodou by ma to kontaminovalo? no tak co potom teda?
raz na zeleznej studnicke bola v strede cesty mrtva zaba,kamoska ma na nu neupozornila a ani mi nepovedala ze je tam zaba a ja pekne krasne som na nu stupila mala som sok este poldna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@kakofonia Čo, prečo?