Koľko máte doma hudobných nástrojov a na koľko z nich hráte?
Počítajú sa úplne všetky. Napríklad ja mám akustickú gitaru, elektrickú gitaru, elektrické klávesy, zobcovú flautu a ešte aj počítačovú gitaru. Hrám na klávesy a s počítačovou gitarou hrám hry a začínam sa učiť hrať na elektrickú gitaru. Čo vy?
Drumbľu (moju, neviem na nej hrať), detský xylofón, detský klavírik, detskú píšťalku (nič iné ako Medveďku daj labku na tom nezahrám) a ešte kdesi by mala byť nejaká ústna harmonika alebo dačo také, ale netušíím, či na to ktosi v domácnosti vie hrať niečo iné, ako Medveďku, daj labku)
klavír, gitara, flauta a niekde bude aj ústna harmonika
klavír absolvovaný na zuške gitara len začiatočník (už niekoľko rokov len samouk a tak sa mi nechce) flauta 2 roky od prvého ročníka kvôli správnemu dýchaniu( taká extra super zš )
no a ak sa ku klavíru rátajú aj elek.klávesy tak aj tie
mám doma gitaru, klarinet a zobcovú flautu. snažím sa na to hrať. najviac dávam gitare. a detský klavír nerátam ani ten, čo mám v počítači. mám aj husle v počítači, ale s tým sa len hrajkám
doma mame 2 elektricke gitary (jedna je v dost nehratelnom stave) a ustnu harmoniku, ale na private mame dalsiu elektricku, akusticku, klavesy, volaku flautu ci co, par bubnov a elektricku basu, aspon na kazdom som uz hral raz ale moja je gitara
pokazený el. klavír, 2 gitary (onedlho už len 1), flauty som sa dnes zbavila, 1X jogurtofón, + kopa improvizovaných perkusií hrám na bicie (v najbližšej dobe si ich už dúfam konečne kúpim), 3 gitarové akordy a ovládam tie perkusie
omg každy na dačo hrá... xD okej.. my doma nič nemame... (detská pišaťalka sa asik neráta) ale u priateľa na klavíri hrajem kohutika jarabika, lebo to je to jediné čo viem
gitara, bassgitara (tá je mojho priateľa), zobc. flauta, klavír (síce použiteľný len na to menšie domáce štúdio ale v Ke som mala klávesy na ktoré som hrala normálne ) , chodila som aj na bicie, len tie doma nemám
Mi máme doma gitaru ( španielku ) na ktorej som vedel "hrať" ale už nehram hoci sa zasa zaučam a takú doma vyrobenú píštalku ktorú som robil ja a náhodne funguje.
Klávesy, klasická gitara, elektrická gitara (stratocaster), zobcová flauta..... hrám na všetky a ešte viem trochu na bicie, ale najviac klávesy a elektrická gitara. (a stráááášne chcem doma riadny klavír!!!!!!!!!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale na vianoce chcem klavír
a neskoršie aj bicie
Drumbľu (moju, neviem na nej hrať), detský xylofón, detský klavírik, detskú píšťalku (nič iné ako Medveďku daj labku na tom nezahrám) a ešte kdesi by mala byť nejaká ústna harmonika alebo dačo také, ale netušíím, či na to ktosi v domácnosti vie hrať niečo iné, ako Medveďku, daj labku)
hrám iba na tu akusticku
klavír, gitara, flauta a niekde bude aj ústna harmonika
klavír absolvovaný na zuške gitara len začiatočník (už niekoľko rokov len samouk a tak sa mi nechce) flauta 2 roky od prvého ročníka kvôli správnemu dýchaniu( taká extra super zš )
no a ak sa ku klavíru rátajú aj elek.klávesy tak aj tie
moja flauta, na ktorú som sa učil hrať v druhej triede (na základnej) a potom ju dal sestre ako hračku
sestrin keyboard - viem na ňom - s veľkými ťažkosťami - zahrať kohútik jarabý
jednu starú nefunkčnú harmoniku
mali sme aj takú minidrumbľu, ale už som ju dlho nevidel
a hrám na klavír a bongo kedysi každý z rodiny na niečo hral, teraz už len brat ... sem tam ja
na klaviri som hrala 8 rokov, na gitare hram 1 rok .. cize tak ..
robim hluk len na bicich.
Neviem hrať ani na jedno.
Či vlastne! Kedysi som vedela na flaute Kohútik Jarabí a na klavíre hymnu a Slovenské mamičky
tri klarinety, dva b, jeden c, z toho dva funkcne (hram)
dva saxafony, oba alt, z toho jeden funkcny (hram)
troje klavesy (hram)
jeden klavir - pianino pred rekonstrukciou (hram)
dve elektricke gitary (na jednej hram)
jedna akusticka gitara (hram)
jedna basgitara (hram trochu)
ustna harmonika (nehravam, ale viem zahrat zakladne veci)
elektricke bicie (nehravam, ale viem zahrat zakladne rytmy)
harmonika (nehram)
... ty kokos, dost sa toho nazbieralo
akustická gitara (hrá brat)
elektrická gitara (hrá brat)
klarinet (pamiatka na pradedka)
africký bubon (okrasa )
ústna harmonika
rátajú sa aj kastanety ?
-akordeon, na ktoro mso mhral asi 2 krat v zivote, on je skor ocov
-digitalne piano, hravam uz 9 rokov
-keyboard, priviezol os msi ho zo skusobne, kapela akosi skoncila
-pianino, ktore je u zv dost zlom stave, zbieram peniazky na opravu
-elektricke bicie, hravam na ne uz asi rok+v kapele, ktora akosi prestala fungovat
bongo, na ktorom sa ucim hrat
-ustna harmonika, hmm..kohutik jaraby by stacil
-este rozne take primitivne perkusie, co su skor suveniry, ale su to perkusie
klavir -> hram
flauty -> hram
altove flauty -> zvladnem tiez
priecna flauta -> viem len stupnicu :´(
2 gitary -> hram
violoncello -> taktiez zvladnem len stupnicu :/
A tiež viem zahrať zo pár skladieb na klávesoch ... Pritom nepoznám noty ani nič Všetko ma naučili kamoši na ich nástrojoch