no ako my sme doma šiesti, ale za to sú traja malí krpci, takže tí nemajú mobil..ako máme doma 6 telefónov..otec má dva lebo je to podnikateľ , mamina má dva lebo si vymyslela že mus mať aj O....no a ja mám taktiež dva plne využitelné e jeden mám t-mobile na kredit a potom jeden normálne čo používam stále na paušál no a vlastne máme sedem lebo oco má ešte jeden firemný telefón pre zamestnanca..a vlastne, segra má nabudúcu nedeľu prímanie takže v našej domácnosti bude 8 mobilných telefónov...
Keďže som blázon do elektroniky tak okolo dvadsaťpäť - presne ani neviem - niektoré naše - niektoré mi podávali známi - najkrajší kúsok je podľa mňa Ericsson R380 - to bola mašina (keď ešte fungovala)
nechapem naco su niekomu viac ako dva a viac mobilov ..tiez nechapem preco si niekto kupuje novy mobil aj ked sa da telefonovat este aj s tym starym ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
sukromne mam tri kedze som veeeeeeelmi zaneprazdneny clovek...
a dalsie dva niekde v supliku ale netusim kde...