v každej miestnosti ináč. snažíme sa veľmi neprekurovať, lebo kúrime na plyn termostat máme iba v obývačke a je tak debilne nastavený, že keď je v obyvke vykúrené na požadovanú teplotu, tak v ostatných miestnostiach sa prestane kúriť čo je pre nás nevyhovujúce, lebo v obyvke trávime len pár hodín denne navečer, inak sme skoro furt zalezení každý vo svojej izbe alebo v spálni v spálni kúrime navečer, aby nám nebola zima, keď vylezieme zo sprchy, na noc nekúrime. prieteľ má u seba v izbe radiátor furt na max, lebo nemá rád zimu, ja to u seba až tak veľmi neriešim, chodím v svetri a fluffy ponožkách a kúrim až keď mi je chladno, okolo obeda to zvyknem cítiť, keď už pár hodín sedím na zadku.. v spodnej kúpeľni je teplúčko, lebo je tam kotol, v hornej je furt kosa, lebo na to vykurovanie vždy zabudneme ale máme tam podlahové, ktoré by sa snáď malo dať nastaviť na časové intervaly, skúsim sa s tým ešte pohrať. no v obyvke je väčšinou kosa, napríklad teraz podľa mňa tak 19-20 stupňov v spálni detto a v pracovniach máme tak 22-23, tam sa nedá celý deň sedieť v chlade..
najlepšie je podľa mňa si kúpiť letenku a stráviť zimu niekde v trópoch ale bohužial mám v januári skúškové, takže musím ostať v Čechách
Netusim, nemam doma teplomer. Zapinam radiator na max ked citim chlad, a ked uz je dobre, zase vypnem na nulu. Ani keby som nekurila, nemam doma nejak extra zimu nastastie, ale tak ked nechcem byt naobliekana, tak to obcas zapnem
mám tri domovy, v jednom máme nastavené, že keď klesne pod 23, tak sa kúri, takže by stále malo byť 23 v druhom kúrim úplne naplno a nemám tu teplomer, neviem koľko tu je a v treťom som ešte nezapla kúrenie, dúfam, že to nie je problém
keď som bývala u rodičov, za 20 rokov si nepamätám, aby sa u nás kúrilo, tak teplo vždy bolo (5. poschodie, susedia z každej strany). odkedy bývam sama, záleží. teraz bývam na prízemí, kúrim každý deň pár hodín počas jesenných/zimných mesiacov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
najlepšie je podľa mňa si kúpiť letenku a stráviť zimu niekde v trópoch ale bohužial mám v januári skúškové, takže musím ostať v Čechách