rataju sa aj tie, co nenosim? lebo napr. mam aj take co som nosila, ked som mala 10 rokov. su mi sice dobre, ale do skoly ich uz nenosim, iba ak na opekacky a do lesa. ale dajme tomu ze ich vlastnim cca 20 ks.
@alvin tie co nosim mam v skrini na vesiakoch (2 ks na 1 vesiaku) a tie co nenosim su poskladane v policke. a nejake mam aj u babky. ono to nezabera vela miesta. ale uz sa snazim ich zbavovat (aby som si mohla nakupit nove)
Mám asi 15 ks nohavíc a z toho nosím trojo , proste ku jedným nemám žiadne tričko čo by sa k nim zatiaľ hodilo , ku jedným mi nepasujú žiadne topánky , ďalšie mi sproste stoja a tak A je mi ľúto to vyhodiť alebo niekomu len tak dať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
6krátkych
(teda, nie že by ich bolo tak veľa, ale proste sa mi nechce
ale inac @11
tak isto aj topanky nosim len jedne lebo ked si na nieco zvyknem tak to nerad menim
ale reálne nosím takých 10-12 (
@vast nesmej sa...
náhodou ja som sa teraz zmestil do starších riflíí
asi dvoje a ani jedny nenosím
(okrem prípadov, keď slúžia ako monterky)
Za svoj život som mala možno 5 párov džínsov, žasnem nad niektorými dvojcifernými údajmi tuto