Ja napríklad ich mám dosť, ale len pár z nich (takí dvaja, traja) sú naozaj praví kamoši. Proste že im môžem hocičo povedať, pomôžu mi a hlavne sa o mňa zaujímajú a neodpisujú len kktiny ako napríklad "aha" , "ok" , "jj" atď... a vy?
Ja nikomu nehovorím všetko, lebo potom sa cítim zraniteľný. Tak ako kamošov beriem tých, s ktorými si rozumiem a s ktorými som v kontakte skoro každž deň, takže okolo 5 sa ich nájde.
Ani jedného kamaráta už nemám.. niekedy mi to je aj ľúto. Ale myslím že od kedy som sám a nad vecmi viac uvažujem a spomínam na svoje staré skutky tak som sa dosť zmenil a podľa mňa k lepšiemu. Takže tá samota bola možno na niečo dobrá..
2, kocúra nerátam
ale takých čo by som ich priateľmi nazvala, je 5-6 (vrátane tých dvoch tu hore spomenutých), len im zase nehovorím všetko
ale kamarátmi nazývam aj spolužiakov a ostatných známych...
5 takych najlepsich ale tak mam ich pomerne dost no niesom s nimi stale a tak ale proste strasne mi chyba niekto novyy proste daky novy kamarát kamarátka s ktorou by som mohla travit cas proste nic vztahové ani nic len proste chodit kade tade a tak .. fest mi to chyba take nieco novéé
Toto forum ma donutilo hlboko sa zamysliet a zistila som, ze som si neni ista, ci mozem mojho najlepsieho kamarata este ratat ... S nim by to boli 2 kusy. Ale dalo by sa povedat, ze mam celkom dost (teda aspon mne to urcite staci) takych dobrych priatelov na ktorych sa da spolahnut aj ich mam rada, len si ich moc nepustim k telu
dve kamaratky a jedneho kamarata, ale tak samozrejme jedna kamaratka je moja polovicka, kedze ta je najlepsia kamaratka, milenka, osoba ktorej na 100 percent verim ci ta sa nepocita?
kamaratov mam vela ale uz s nimi nie som tak casto lebo od nich byvam daleko nebavi ma pisat na fb,.. kazdemu koho poznam a preto tam ani neprejavujem nejaku aktivitu, iba obcas. mam radsej osobnejsie stretnutie s ludmi. mam asi 5 takych naj kamosov/ky s ktorymi sa mozem bavit naozaj o vsetkom s toho neverim nikomu lebo najlepsie je verit iba samemu sebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale, na kávu mám stále s kým behať. Točia sa teraz celkom okolo mňa moji známi. Veľa chlapov aj :3
Is stare into a phone
I got too many friends
Too many people
that I'll never meet
And I'll never be there for
I'll never be there for
'Cause I'll never be there
ale takých čo by som ich priateľmi nazvala, je 5-6 (vrátane tých dvoch tu hore spomenutých), len im zase nehovorím všetko
ale kamarátmi nazývam aj spolužiakov a ostatných známych...
(Z doterajších komentárov som najsociálnejší tvor na Birdzi, yeah.)