@scandalous tak to si štastný človek ja tam mám ale 6 čo nepoznám našla som si od nich zmeškane hovori a tak som si ich uložila ale dalej nepátram kto to je ...a policiu tam mám že keby niečo i ked v prípade nudze by som asi nehladala v zozname ale rovno vytukala 158..to by bolo rýchlejši
@fialka89 ked mne volá neznáme číslo tak ak mám kredit zavolám naspet do zoznamu si ho nedávam no polícia...ak by sa niečo stalo tak v tom strese by som ho asi ani tam nenašla... skor už ked tak by som vytukala
včera som chcel niekomu zavolať, na MI sa začínalo meno, a hrozne dlho som sa k nemu preťukával, a tak som si uvedomil, že už mám asi celkom dosť tých kontaktov
okolo možno 40 ,ale sú mi úplne nanič ,lebo poznám už čísla rodiny naspamäť a iným ľuďom veľmi nevolávam ani nepíšem ,len sem tam ..a aj tie čísla ostatné už viem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
ale inak "trošku" viac...
mne už takmer nikto nevolá.
aby som bola presnejšia- už mi vôbec nikto nevolá.
mobil mi slúži ako mp3
rodina + kopec kámošov + práca a klientela
a zrazu sa Ti nazbiera ani nevieš...
Raz som si odpálila niečo na mobile, všetky kontakty sa mi vymazali a doteraz sa mi nechcelo zohnať si ich nanovo
ale ako povedal @mayo rodina plus kamarati plus pracovne cisla a zrazu cisel pokokot.