som mislela ze si este asi jeden zalozim. lebo na tento mi kazdy nadawa. nikomu sa nepaci a kazdi sa mi tu iba vysmieva. a ak budem mat iny taq uz to bude zasa ok. a da sa stary zmazat? aby ho nebolo vidno?
pozri ja som na tvojej strane...nezaoberaj sa stakymi dementami ako je napr. @fxx , to sú ľudia ktorí sa pchajú do popredia a na birdz si chodia len ponadávať...načo by si si robila druhý nick...kvôli nim?...to by som si takú námahu nedala
@19@23 a ja by som skorej povedala ze vy sve ste silno nenormalne a ze si len rozumiete vdaka tomu ze ste az priliz odlisne od inych stereotypnych birdzakov keby ste mali byt spolu tyzden, nevydrzite, lebo @love4ever je naivne decko ktoreho by @lucia199513 mala uz plne nervy kedze jej staci mala zamienka a uz nadava kazdemu
@malapohroma ja o sebe radsej nebudem tvrdit, ze som inteligentna . ale vazne, ten styl musi byt riadne o nervy. vsade pchat q,w, atd. mna by to otravovalo.
@lucia199513 prepáč, ale pri slovách " zastávam normálnych ľudí" som sa začala neuveriteľne smiať a nejak sa mi nedalo prečítať celý tvoj príspevok možno nabudúce
ó, vidíš ako na seba nedopustíš...ty si pod úroveň...ale nie pod moju, ty si už aj pod svojou štandartnou úrovňou..ale teba asi tak strašne chytila puberta, že ti nikto nevysvetlí že 5 a 5 je 10, nieto ešte iné veci, pre teba nepodstatné..
@35 prosím prosím,to by som sa poprvýraz znížil až tak že by som udrel babu,vlastne ani nie babu,ale v tvojom prípade piču,ktorú by som odfrčkol do inej galaxie
@39 ja tam visdm len velký napis "NEKLIKAJ",a na krávach bývy napísané "milka"
Eh.. Tak ako možno som sopľavé decko Ale gramatiku mám lepšiu ako vy dve spolu Pretože napísať v slove myslieť mäkké i je stupidita na druhú A ty keď si myslíš že vymazaním tohto nicku a spravením nového niečo získaš tak sa mýliš Aj tak ti každý príde na to že si to ty
toto nema zmisel. wobec nehovorite k teme. uz mna aj lucku nechajte na pokoj. nezaujima ma co si mislite o mojom pisani. a budem si pisat ako xcem lebo sa mi to paci!
@love4ever Píš si ako chceš, aj s tými w-čkami a q-čkami, ale dievča moje zlaté, ty robíš chyby- gramatické chyby. Vyzeráš jak posledná zatúlaná hlupaňa, ktorej sa nedostalo základného vzdelania. Potom sa nečuduj, že všetci od teba bočia. Nauč sa písať a potom niečo rieš. Nerobíš nervy mne, ale aj iným.
@lucia199513 Normálne sa hanbím, že si môj ročník. A normálne by som ťa najradšej poslala dakam na Sibír. Spamätaj sa!
Zopakujem slová z minulajšia, ale o čosi úprimnejšie, lebo ako vidím, do tej tupej hlavy ti to tak tak nevstúpilo- nemudruj a neotváraj si tu hubu na niekoho, kto je tu dlhšie než ty.
Nejde o to ci ta odhalime podla pisania lebo si tak ""prefiiiiiiiiiiiiikana""" ze nam hovoris o druhom nicku , naco si to hovorila ? teraz budeme vsetci vediet
@mm47 aj tak bi si si to nemohol owerit. lebo to ti neprezradim ktory bude naozaj moj nowy nick. ak si ho vobec urobim. ale urcite by si na to neprisiel. faqt
sa mi zda ze kedysi som tu jeden mal ale ten nepouzivam. len tento ,@love4ever a nerob si novy kasli na tyhc co ti nadavaju je to len net proste , tu sa ludia hadaju a picuju na secko bezdovodne aby sa im ulavilo
@love4ever lenže keď budeš písať aj z iného nicku, tak ludia si podla tvojho vystupovania a písania hneď vyvodia že sa jedná o teba..a už len preto, že si teraz na seba upozornila, že si ideš vytvárať nový nick..uvidia nový nick, spoja si 2+2 dokopy a si odhalená
@lilushka19 ja nechcem ban !!! stacilo ze mi dali na pokeci . mne sa moj nick paci. rada sa cez neho prihlasujemmm.. a ved mi ludia pisu do diskusii a ja nikomu nenadawam. neporusujem prawidla. asi
pozri, už podľa tvojho slovníka(plného vulgarizmov) určujem, že ty si ešete nedosiahla úroveň ani 10-ročného decka...normálne sa hanbím , že si môj ročník(citujem ťa)...áno, každé 14-ročné decko musí pekne od ruky(v tomto prípade od huby) nadávať, takže nezapadám
podľa mňa je jedno, koľko nickov budeš mať, každý podľa toho tvojho "cmuqa faqt zlatunqéé" spozná, že si to ty ak chceš zostať "v utajení" dávaj si pozor na používanie určitých písmeniek (Y/I, Q, W, X...)
@lucia199513 Rozhodne sa ty, za to, že som tvoj ročník, hanbiť nemusíš. A jediné decko si tu ty a mentálne si ešte na nižšej úrovni, inák by si sa tu neposerkávala z každej nadávky, čo tu padne na tvoju adresu
A len tak mimochodom, pozri si iné moje komentáre v diskusiách, nadávky veľa nepoužívam, lebo sú to silné slová, ale na teba, Lucinka, pasujú dokonale.
Chod sa hrať na pieskovisko a neotravuj tu vzduch, dobre?
...pozri, ja len chcem poukázať na tvoje pubertálne správanie...ako môžeš seba označiť za nejakú vyspelú(aj dospelú)...ani ty sa za mňa hanbiť nemusíš, ja za chalanmi nebehám, po vonku sa netúlam, nikdy som nefajčila, nepila, nenádavala, učím tiež dosť, takže aj prospech mám na 1, ak si o mmne mýslíš že som "uličná zgerba", tak si na zlej adrese, ale ve ty si len ešte malé šteňa
@lucia199513 Jasné, som malé šteňa, hlupaňa, nepoznám tvoj svet dospelých ľudí, som nula. Bože, asi sa rozplačkám, kde mám kapesníček? To si chcela počuť? Už sa ti míňajú nápady na to, ako ma zhodiť a zbuzerovať ma (samozrejme slušne, lebo óóó, nadávať je sprosté)
Najprv sa zamysli nad sebou, zlatúšik, a potom skúšaj na niekoho poukazovať. Pre mňa si len trapka, čo nemá nič za sebou, neustále len mudruje a má potrebu sa ukazovať, ako keby bola primadona. Ach Ale kľudne tu rob zo seba debilka, ja ti v tom brániť nebudem
A okrem toho, vôbec ma nezaujíma či piješ, fajčíš alebo sa kurvíš. Tu ide ako sa správaš a o to, že si zrejme liečiš svoje komplexi tým, že tu neustále niekoho zhazuješ.
komlexy sa píše s tvrdrým y...ja netvrdím, že za sebou ešte nič nemáš, lenže väčšina 14-ročných ešte ktovieaké skúsenosti nemá, a preto ešte ani nie sú plnoletí...končim konverzáciu..maj sa!
No skús spustiť tie svoje slová prudko intelektuálne hraničiace s genialitou, uvidíme či ich pochopím A že ja som sprostá. Dobrý vtip. Ale to by som tuším urazila našu jednotkárku, ktorá je najsamskvelá
Akoze Ti "na tento kazdy nadava"? Na nick, alebo Tebe ako TEBE? Pretoze pokial to druhe, myslim si, ze dalsi nick zalozeny tou istou osobou nic nezlepsi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
132 komentov
(Všimnite si,že som nepoužil ani jednu nadávku )
zaloz si aj 100, kazdy spozna ze si to ty, lebo tvoje fora a ankety su velmi vynimocne a nikto by ich nedokazal napodobnit ani keby chcel
@fxx neverííím xD
pozri ja som na tvojej strane...nezaoberaj sa stakymi dementami ako je napr. @fxx , to sú ľudia ktorí sa pchajú do popredia a na birdz si chodia len ponadávať...načo by si si robila druhý nick...kvôli nim?...to by som si takú námahu nedala
Nick mám len jeden.
ja si podobné myslím o tebexD...a nech si trepú o tebe čo chcú...môže ti to byť jednoxD
@sheily
ja tu zastávam normalnych ludi, nie mayslenych saskov ako isti aj tu pritomni
...podla toho tvojho prislovia vrana k vrane sada tak ty si sadni ku nejakej krave...
@fxx
chlapče, už ťa mám plné zuby
dievča, ja ťa vážne podorzrievam že ty máš 44 rokov ale takým prikynutým mozgom rozmýšľaš
@feex8 no ved, my aspon prirodzene inteligentni ludia to mame v zivote tazke
@29 cely den sedí za pc
Ale najviac sa mi páči,že viacmenej utočíš len na mňa,aj keď asi celý Birdz má rovnaký názor
Teraz čo,zase ma čaká buzerácia od teba?
Keď sa za seba hanbíš, nevieš čo zo sebou, tak si ho bárs i zmaž, aj keď pochybujem, že sa dačo také dá
...nemam cas cely den sediet za compom
@fxx
ak by som mala raz tu cest ti jednu vrazit...ale ju nebudem mat asi tak aspon cez birdz...to bude tazke, aj tazkexD
...nedá sa zrušiť nick..raz som to uz aj chcela spravit, ale neslo a neslo
viem ako vyzera krava, vsak ju mas v profile
ó, vidíš ako na seba nedopustíš...ty si pod úroveň...ale nie pod moju, ty si už aj pod svojou štandartnou úrovňou..ale teba asi tak strašne chytila puberta, že ti nikto nevysvetlí že 5 a 5 je 10, nieto ešte iné veci, pre teba nepodstatné..
@31 @natashatko preco by som nezmenila postoj inych ludi k sebe? mislis ze sa to neda ked newedia kto si? kazdi sa z tebou bude inak rozprawat.
@39 ja tam visdm len velký napis "NEKLIKAJ",a na krávach bývy napísané "milka"
stavím sa že ty ani nevieš o koho ide, len sa tu chceš spraviť múdta
ty si sa už znížil dosť...žiaľ, viac to už nejde...ľutujem, tvoja snaha bude márna, trapáku
@love4ever
Eh.. Tak ako možno som sopľavé decko Ale gramatiku mám lepšiu ako vy dve spolu Pretože napísať v slove myslieť mäkké i je stupidita na druhú A ty keď si myslíš že vymazaním tohto nicku a spravením nového niečo získaš tak sa mýliš Aj tak ti každý príde na to že si to ty
Našli ste sa baby.. našli! Muck *!!
posielam ti facku, takú parídnu, nech sa zobudíš už z toho sna
@malapohroma
už aj nadávame...pozri ako si dopadla...tvrdo a na hubu
@admin @tomas
@lucia199513 Normálne sa hanbím, že si môj ročník. A normálne by som ťa najradšej poslala dakam na Sibír. Spamätaj sa!
Zopakujem slová z minulajšia, ale o čosi úprimnejšie, lebo ako vidím, do tej tupej hlavy ti to tak tak nevstúpilo- nemudruj a neotváraj si tu hubu na niekoho, kto je tu dlhšie než ty.
a k autorke a k "lucke" sa nejdem vyjadrovať...
inak ja mám tiež len jeden nick
Už som sa rozhodol. Ty budeš moja LOVE4EVER.
Nevadí, že celkom dobre neovládaš gramatiku, máš iné prednosti. Napríklad, vieš celkom dobre štylizovať.
a že "faaqt"... kokso, nemôžem
Inak povedane Gastro listky
ty neotvaraj tu tvoju pubertiacku hubu na mna
pozri, už podľa tvojho slovníka(plného vulgarizmov) určujem, že ty si ešete nedosiahla úroveň ani 10-ročného decka...normálne sa hanbím , že si môj ročník(citujem ťa)...áno, každé 14-ročné decko musí pekne od ruky(v tomto prípade od huby) nadávať, takže nezapadám
A len tak mimochodom, pozri si iné moje komentáre v diskusiách, nadávky veľa nepoužívam, lebo sú to silné slová, ale na teba, Lucinka, pasujú dokonale.
Chod sa hrať na pieskovisko a neotravuj tu vzduch, dobre?
...pozri, ja len chcem poukázať na tvoje pubertálne správanie...ako môžeš seba označiť za nejakú vyspelú(aj dospelú)...ani ty sa za mňa hanbiť nemusíš, ja za chalanmi nebehám, po vonku sa netúlam, nikdy som nefajčila, nepila, nenádavala, učím tiež dosť, takže aj prospech mám na 1, ak si o mmne mýslíš že som "uličná zgerba", tak si na zlej adrese, ale ve ty si len ešte malé šteňa
Najprv sa zamysli nad sebou, zlatúšik, a potom skúšaj na niekoho poukazovať. Pre mňa si len trapka, čo nemá nič za sebou, neustále len mudruje a má potrebu sa ukazovať, ako keby bola primadona. Ach Ale kľudne tu rob zo seba debilka, ja ti v tom brániť nebudem
A okrem toho, vôbec ma nezaujíma či piješ, fajčíš alebo sa kurvíš. Tu ide ako sa správaš a o to, že si zrejme liečiš svoje komplexi tým, že tu neustále niekoho zhazuješ.
komlexy sa píše s tvrdrým y...ja netvrdím, že za sebou ešte nič nemáš, lenže väčšina 14-ročných ešte ktovieaké skúsenosti nemá, a preto ešte ani nie sú plnoletí...končim konverzáciu..maj sa!
Okej, mudrcka, utekáááj preč od našej konverzcie, vidím, že ti došli slová
ja len nemám v slovnej zásobe také primitivizmy...vieš...nedošli mi slová, len ty by si im nechápala
No skús spustiť tie svoje slová prudko intelektuálne hraničiace s genialitou, uvidíme či ich pochopím A že ja som sprostá. Dobrý vtip. Ale to by som tuším urazila našu jednotkárku, ktorá je najsamskvelá
ja som nepovedala že si sprostá...nedomýšaľj si
Sereš si do huby, moja.
nie, ja si neseriem do huby(aby si pochopila)...ja nevypúšťam z úts(teda z klávesnice také perly ako ty..)
máš fakt super vyjadrovanie...to je ale frajerina!!!
Mam jeden, naco dva ? (Co som schizofrenik?)
@stenatko Fuha.. Som velmi rada, ze som s Tebou, aspon dufam, za dobre..
@lucia199513 Ked myslíš Podla mňa na tom nie je nič frajerské.