ja to práve celkom pravidelne redukujem, ale poslednú dobu sa vždy pristihnem pri tom, že si tam dosť ľudí nechávam, len aby som sa mohla smiať na ich príspevkoch takže mám tam dosť idiotov a tak no
@h8u no ale aspoň im rozumieš. ja tam mám "priateľov" z USA, z Norska, Španielska, Ruska, Nemecka, Francúzka, Anaglicka, Číny, Austrálie, Japonska,...........………….
okolo 400000 ale som online 22.5 hodiny denne a som uplne najvacsia caja v okoli, zijem len online, to je mega super zivot ktory by som za nic nemenila, raz za cas mi nejaky uboziak s live sveta zavola ci nejdem vonku ale ja len na to odpoviem ze mam 4000000000000 online priatelov a bavim sa s nimi mega super virtualnom svete, tak nech on ide so svojim trapnym realnym zivotom do pi.i.
facebook-najvacsia skaza ludstva. asi ako keby ste si zobrali vsetkych zidov na svete a vynasobili ich asi tak 1000000 x taka skaza je facebook. kto travi na facebooku 2 a viac hodiny denne je uboziak nehodny zit na tomto svete, ktory si absolutne nevazi zivota
ja tam mám zas plno ľudí z táborov, s ktorými si síce nepíšem, ale mrzí ma ich vymazať, aby neboli sklamaní, a možno že niekedy pôjdeme ešte raz spolu do tábora alebo niekde, proste si budeme ešte písať
@stellynortova jednoducho,obcas ked sa nudim vymazem zopar z tych s ktorymi aj tak nekomunikujem...
uz sa nesnazim zaposobit na ostatnych tym kolko ludi mam na FB ako priatelov-uprimne kazdemu z nas by stacilo 30 kamosov ti ostatny su vacsinou len na oko
podla mna je viac na mieste otazka ze kedze vychadza ze vacsina s vas ma 100-200 priatelov tak kolko s nich keby ste zomreli by aspon slzu vyronilo a islo by na vas pohreb a kolko by vam len na nastenku napisalo posmrtne R.I.P podla mna asi tak 2 ku 198 je ten pomer
@frano no áno. Ja mám napr. Z tých čo sa z nimi nepoznám a píšem si z nimi asi 10. A spolu z tými čo poznám tak si píšem možno zo štvrtinu z 130 . Ale u mňa je skôr problém v tom že nehovoria aj ani sk. . Ale je to pravda, len rozdiel je že ja sa ešte snažím zaposobiť počtom priateľov.
@stellynortova tak to si mala inak polozit otazku. Lebo z tejto otazkyvyplyva jasne kolko mam priatelov na fb, ze myslis to cislo. Ale ajtak poznam vsetkych
@20 mam pocit ze toto je absolutne ina otazka na novu anketu
@mrxxx nechapem co tu moralizujes, teraz ked mam 250 ,,fb priatelov" si automaticky musim mysliet, ze vsetci su moji best friendi na svete, wtf? skor ty beries prilis vazne, v telefone mas tiez do 10 kontaktov?? asi nie
kazdy normalny clovek to berie ako komunikacnu siet a je jedno ci tam mam 10 ci 400 priatelov a to kolko ich je nema absolutne ziadnu vypovednu hodnotu o tom, kolko casu tam travim a ci clovek zije vo virtualnom svete a na kolko vazne ho berie
mne to sluzi ako fotoblog..plus kontakty na vybavenie veci,obcas ODpisem,poriesim stranku a to je vsetko.a aby som nasral kamara2ov tak tam hodim dajaky trapny status..
inak nebyt toho,ze si tam so svojimi riesime veci tak by som tam nechodil..
mám ich tam 225- ale len preto lebo som bola v grécku a to až na dvoch ostrovoch vo veľkých hoteloch= obrovský počet STAFF a obrovský počet hostí keby som neni v gr, tak ich je o polovicu menej.
nemám fb, takže 0 ! Ale keď som mala tak som si tam pridávala všetkých (mala som okolo 200), potom som ich zmazala a pridávala len tých, čo "poznám", takže ich bolo asi 240 ...a potom som sa nasrala na celú sociálnu sieť a žijem si s mojimi 15 skype kontaktmi
boli casy ked som sa nasrala a chcela spravit byvalemu zle za to ze si popridaval cundry tak som potvrdila vsetkych cca 600 ziadosti ktore som pred tym odignorovala...no ale to bol riadny bordel uz to neurobim nikdy viac, lahsie sa to potvrdzuje ako potom maze..
ja nechapem ako moze mat niekto 200-300 a podobne cisla ja tolko ludi ani nepoznam asi nie este aby som si ich daval do priatelov aj ked priznam sa mam ich tam asi 40 a s toho je mozno 30 takych co aspon pozdravim ostatny ani neviem poriadne kto su ale tak oni ma ziadali o priatelstvo
742, mam rada ludi . kto tvrdi ze vsetko to musia byt moji naj naj priatelia? mam tam kamaratov zo strednej, z vysky, z detstva, rodinu, ludi co som postretavala a skamosila s v amerike, uk, z roznych kutov sveta, z prac kde som robila, ludi co som postretavala vdaka palimu, ludi z roznych akcii co viac menej pravidelne stretavam, byvalych . nehovorim, ze by sa to nedalo preriedit, ale nemam tam ludi co vobec nepoznam, vyhovuje mi to mat vsetkych na kope.
Mala som tam okolo 600 ľudí a všetkých som poznala osobne... Z tanečných súťaží a sračiek ...
potom som to predrbala na polku,teraz tam mám len cca 200 ľudí,ktorých mám fakt rada a s ktorými sa podľa možností príležitostne stretávam a+ cca 5 trollov z birdzu a cca 6 ľudí ktorých stalkujem pre ich zaujímavý život...
no skoro 200. ale prisahám, su tam len ludia,ktorých tam chcem mať. plno ludi zo slovenska,vela čo som stretla v anglicku a uz su doma...a tak. minule so mto čekovala a nevymazala by som ani jeden kontakť!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Ale tomu sa hovorí už závislosť. :/
PS: keď máš toľko priateľov jako že mňa tam nemáš?
uz sa nesnazim zaposobit na ostatnych tym kolko ludi mam na FB ako priatelov-uprimne kazdemu z nas by stacilo 30 kamosov ti ostatny su vacsinou len na oko
poloz si otazku kolko priatelov mas v realnom svete, nie imaginarnom..
@20 mam pocit ze toto je absolutne ina otazka na novu anketu
kazdy normalny clovek to berie ako komunikacnu siet a je jedno ci tam mam 10 ci 400 priatelov a to kolko ich je nema absolutne ziadnu vypovednu hodnotu o tom, kolko casu tam travim a ci clovek zije vo virtualnom svete a na kolko vazne ho berie
inak nebyt toho,ze si tam so svojimi riesime veci tak by som tam nechodil..
dávno 200
potom 100, lebo som polku z nich nemal dôvod mať na FB.
potom 60, po mazaní osôb s kt. som nebol v kontakte.
teraz 38, aj to tam je pár adeptov na delete. Ale až to pomažem tak ostane asi 25-30 ľudí a to sú všetko reálni kamaráti s ktorými si mám čo povedať.
aj tak je FB len prostriedok na dohodnutie si piva
@mrxxx najvacsia skaza na svete je tvoja pripecena mamka
potom som to predrbala na polku,teraz tam mám len cca 200 ľudí,ktorých mám fakt rada a s ktorými sa podľa možností príležitostne stretávam a+ cca 5 trollov z birdzu a cca 6 ľudí ktorých stalkujem pre ich zaujímavý život...