Ahojte. Viem, že teraz tu budete pozerať na mňa ako na najväčšieho koko*a všetkých dôb, ale ako pozerám na niektoré profily, tak tam napíšete, že tvári sa, že má 2 roky a niektorí zase som si všimol, ze neudávajú skutočný vek? Môj vek je skutočný a Váš?
@nostroma vieš ja nie som taký tupý, ale keď si nečítal čo som na začiatku písal, tak niektorí proste napíšú nepravdivý vek. Ja viem že sa to dá pozrieť v profile, ja som len chcel vedieť aký je skutočný vek tých čo si píšu nepravdivý vek...
@google123 Tak si mal rovno položiť otázku, že koľko majú rokov tí, čo uvádzajú nepravdivý vek Pretože keď si to spočítaš, väčšina ľudí ti napísala, že má skutočný, teda sa to dá ľahko zistiť. Vieš vek 23 ľudí z 27 , to ti nestačí?
(a neustále mi v diskusiách odpisuješ akoby som bola mužského rodu. som dievča )
@nostroma oo bože a ja som si mesiac myslel že si muž. (O to lepšie sa s tebou kamarátiť Som ťa súdil, že si muž lebo máš aj takú profilovku proste ktorú má viac mužov ako ženy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
A ja nemám skutočný
(a neustále mi v diskusiách odpisuješ akoby som bola mužského rodu. som dievča )
takže skutočný..
Áno, teta.. @40