60? Nedavno mi prisiel telefon zo servisu, zaloha pametovky mi padla s pokazenym pocitacom, a nechcelo sa mi odvtedy vela stahovat.
@paganini Ja som tiez nazoru ze mobil je na telefonovanie, ale ked uz som si ten mobil kupila, tak naco nosit dve krabicky ked to mozem mat v jednej? Obnasa to aj ovela viac vyhod..
Veľa, lebo sa mi nechce nikam nosiť MP3ka a po dlhej dobe som zohnala slúchadlá aj na mobil, ale teraz som si uvedomila, že veľmi málo počúvam hudbu cez mobil.
v MP3ke ich mám cez 700, lebo som ju dostala asi 4-5 rokov dozadu a mám tam aj tak staré pesničky a stále pridávam nové a nové. Lenže už sa nejako začala kaziť v poslednej dobe, takže keď si kúpim peknú novú tak vymažem všetky pesničky z mobilu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
hudbu mi nosi ipod
zvonenie
zvonenie na sms
zvonenie na budík
@paganini Ja som tiez nazoru ze mobil je na telefonovanie, ale ked uz som si ten mobil kupila, tak naco nosit dve krabicky ked to mozem mat v jednej? Obnasa to aj ovela viac vyhod..
na muziku mám empédrajšpíler
v MP3ke ich mám cez 700, lebo som ju dostala asi 4-5 rokov dozadu a mám tam aj tak staré pesničky a stále pridávam nové a nové. Lenže už sa nejako začala kaziť v poslednej dobe, takže keď si kúpim peknú novú tak vymažem všetky pesničky z mobilu
dalsich 400 mam v mp3