8 a same zbytocnosti..nenachadzam v sebe ani stipku chuti zucastnit sa ich..ale co uz... kym este niesom velka a bohata,musim to podstupit... nic ine mi nezostava..
ETV (to si pospím), BIO (to si už nepospím), M (nezáujem), D ( aspoň niečo :- , S (znova si pospím), voľnú hodinu, NJ (aneb výročný zjazd NS DAP), triednickú a asi ešte niečo..
Dnes? =D no bola som 2 hodky v škole,teraz som 2 hodky doma,potom na 1 hodku do školy,na 2 hodky domov a potom ďalšie dve hodky ekonómie=máme písomku,takže tieto 4 voľné hodiny využijem na učenie sa =D a domov sa teda vrátim o trištvrte na 4
noo..nebola som dnes v skole..ale zajtra mam branne cvicenie -teoriu...to znamena...ze karty a vyklad noh na lavicu..popripade na stolicku keby to niekomu extrmne vadilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
ale niee, lezim doma s cajikom v ruke
Teraz je v našej škole Euroweek, a doobeda sa nejde do školy a o 13:45 máme byť na námestí a bude nejaké predstavenie..
ETV (to si pospím), BIO (to si už nepospím), M (nezáujem), D ( aspoň niečo :- , S (znova si pospím), voľnú hodinu, NJ (aneb výročný zjazd NS DAP), triednickú a asi ešte niečo..