@tvojasanca baby rastu .... nejak len do 13, keď majú kramy tak uz nenarastu moc, chalan môže rásť do 15-23 rokov kludne, môže ešte v 20 rokoch nárast čosi ale tak nad 21 rokov podľa mňa uz nerastie takmer nikdo.... Ale väčšinou v priemere tak do 18-19 rokov, no je to individualne, môžeš prestať rast uz keď máš 15 alebo az v 21. roku.......
@rayennnjj je to velmi individualne ale myslim ze muzi este trosku narast mozu aj kolo 20 ky.. ale vacsinou uz v takej 18 ke sa rast konci uplne.. mozno nejaky jeden centimeter do 22 este narastieme..
ale velmi by som chcel mat 186-187 teda o 5 cm viac.. maleho otca mam otec 174 cm len... mama 170 co je na zenu relativne dost, skor taky mensi nadpriemer
na druhej strane som od otca o 8 cm vyssi tak mozem byt rad aj za tych 181,5. kludne som mohol mat len 175 co uz je fakt dost malo
@igorv Bad luck? Veď to je pohodová výška. Ja mám niečo cez 170 a prídem si ešte, že som celkom v pohode. Nechápem, ako môže byť niekto nespokojný so 175 a tobôž nie so 180 a vyššie.
@14 ale ono je to pravda .. zena po vstupu do menarché (cize od prvej menstruacie) je pohlavne zrela, tym padom sa obmedzuje sekrecia STH, lebo sa berie uz ako zrela zena .. ono par cm moze narast (nehovorim ,ze nie) ale nie vela .. ale samozrejme existuju aj vynimky .. btw toto sme sa ucili na vyvinovej biologii, keby sa chcel niekto hadat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
na druhej strane som od otca o 8 cm vyssi tak mozem byt rad aj za tych 181,5. kludne som mohol mat len 175 co uz je fakt dost malo
to nebude.
@sveter možno ze ich len nechceš poznať.
Bad luck I guess