Tak dokazat by som dokazala aj v malickom ale neviem ako dlho by som to vedela zvladat.. teraz mam 65 a je to akurat ale zas som tu sama a miestami mi to uz zacinalo byt malo teraz budem mat 107, tak to bude ideal lebo budem moct oddelit aj miesto na pracu
20m2 asi, mne sa to páči takto utúlne ale rozhodne by som napr. nechcel mať zmenšenú kúpeľnu, lebo sa to potom ťažko čistí, nezmestí sa tam nič, je tam vlhko a pod. Rovnako i kuchyňu aby bola priestranná a dalo sa v nej pohybovať a mala dostatočnú pracovnú plochu, trúbu, stôl a drez.
takže pokiaľ to je naozaj rozumne vyriešené, možno by mi nevadilo ani tých 20 nakoľko čas trávim len za čajovým stolom, na posteli. A bol som napr. v bytoch ktoré mali 60m2+ a boli vyriešené strašne. Obrovská obývačka kde sa nedal poriadne využiť priestor, kúpeľne 2m2, žiadna kuchyňská linka kde by sa dalo pracovať. A dosť toto zohľadnujem pri výbere nového bytu kde sa presťahujem.
Teraz sme dvaja v 80m2 s balkónom + je to vyriešené super, takže je to pre mňa neskutočne obrovské a v podstate jediná výhoda je v tom, že sa tu človek "stratí" keď chce a zašije kde chce a že tu môžem ubytovať i návštevy
Zijem na 30 a je to v pohode, skor sa bojim velkych priestorov, vela veci a upratovania a niekedy je takze si vybrat ked vacsie moznosti su drahe. Inak som predtym bola na 90m2 vacsinou sama a dost zle to bolo ked je dobre zariadeny byt da sa aj na 25. Ked je postel hore, tak to mal byvaly a ten byt vyzeral mrte velky
Nechcem bývať v byte ...ja na to nemám povahu byť len v jednej izbe alebo maximálne 2, aby to nestálo majland a len sa premiestňoval z jednej pohovky na druhú, zapínal televízor od nudy alebo visel na nete, lebo by tam nebolo asi čo iné robiť ...k svojmu životu potrebujem záhradu, totálne by ma to zdeprimovalo sa o ňu nestarať, nemať úrodu, plody svojej práce a nič neopravovať ...takže nie, nie som na toto, maximálne by som to v nutnom prípade bral ako iba nocľah popri práci, keď už by sa nedalo inak ...ale z bytu by som sa určite pratal tak rýchlo ako z intráku, že by som tam neprežil víkend a jednoducho nevydržal
My mame 120 a dve poschodia cize dvojmasobok ...traja, je nam to uplne na kkt...jedine co sa to musi vysavat a upratovat... ja by som bral nejaky bungalov ....mozno raaaz
Som ako pes skrátka, prirovnal by som sa asi k borderke, že proste potreboval by som pohyb a dlho neobsedel a nevydržal takto nerobiť nič zaujímavé ...takýto život ma vyslovene otravuje vnútorne
Ak sám tak cca 50-60m2. Ak s rodinou tak pod 130m2 by som nešiel, popravde s rodinou by som do bytu nešiel. Teraz máme 2 posch. dom cca 260m2 a ako píše @15 iba upratovania habadej.
No ja už rátam s tým, že sme dvaja, takže pod 30m2 by som nešla. Teraz žijeme na 37m2 a stačí nám to. Akurát odkedy chodím ráno o pol 6 do roboty, tak mi to tam začalo vadiť a myslím, že je najvyšší čas hľadať niečo väčšie, tak 2+1 by bol ideál.
Nezvládla by som žiť v takom maličkom priestore. Moja izba ma 4x4, môj šatník ma 4x4 a kde by som ako napratala kupelku, kuchynu, obyvačku... proste nie
@laurikaaa presneee o tomto sme sa riadne sporili s frajirom, ze on nechapal, naco ja potrebujem vidiet prazdnu podlahu, aby som mala pocit slobody a priestoru
Sorry no ja som vyrastla v trojgeneracnom dome so zahradou, sama s mamou
Lol to ako viete takéto veci, že koľko m2 je veľa/málo? Ja som si práve uvedomil, že nemám ABSOLúTNE ani šajn o tomto. Doteraz som si myslel, že 50 m2 majú obrovské vily a že môj dom má tak 10 m2 Tuším som sa o tom raz aj s 1 babou vadil
Moj posledny byt mal cca 120m2. Bolo to fajn, ale kludne by mi stacilo aj 80. Teraz mam 2 izby v hoteli, dokopy mozno 30m2 a to je take absolutne minimum pre dvoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
takže pokiaľ to je naozaj rozumne vyriešené, možno by mi nevadilo ani tých 20 nakoľko čas trávim len za čajovým stolom, na posteli. A bol som napr. v bytoch ktoré mali 60m2+ a boli vyriešené strašne. Obrovská obývačka kde sa nedal poriadne využiť priestor, kúpeľne 2m2, žiadna kuchyňská linka kde by sa dalo pracovať. A dosť toto zohľadnujem pri výbere nového bytu kde sa presťahujem.
Teraz sme dvaja v 80m2 s balkónom + je to vyriešené super, takže je to pre mňa neskutočne obrovské a v podstate jediná výhoda je v tom, že sa tu človek "stratí" keď chce a zašije kde chce a že tu môžem ubytovať i návštevy
Sorry no ja som vyrastla v trojgeneracnom dome so zahradou, sama s mamou