Idem nad tým dumať lebo ma to zaujíma
okolo 80 eur dám mesačne do oblečenia určite, sú mesiace kedy je číslo omnoho vyššie.
Do kozmetiky podobné číslo mesačne a ako " umenie a svoje záľuby " beriem dennodenné kávičkovanie v rôznych podnikoch
To je 5€ x cca 25 dní - 125 €
Vychádza to omfg 285 eur
No a to ešte si viem kúpiť zlé letenky, potrebujem nejaké dievčenské prkotinky. Nechcem vedieť koľko to je v konečnom dôsledku lebo sa mi chce revať a ľutujem už teraz môjho muža
hm ťažká otázka ... podľa potrieb ... moje záľuby sú prevažne hudba a klavír čiže tam sa toho veľa minúť nedá ... ale z tých ostatných je to asi 30 eur ?
oblecenie-nemusim si kupovat, mam ho dost. kym teda nie je potrhane,nevidim dovod zbytocne dokupovat nezmyselne mnozstvo,ktore si hadam ani za cely rok nevyskusam
kozmetiku-sampony,dezodoranty,to kupuje mama z rodinneho rozpoctu. tie dievcenske veci ako makeup,lesky na pery a tak nepouzivam vobec takze nekupujem
sporty-nesportujem
zaluby-to su knihy, ale tie nekupujem kazdy mesiac,skor obmecias (teda raz za 2-3 mesiace si kupim knihu) to je tak 10-20eur
polovicne studujem a polovicne robim, ale na tieto veci neminiem vela. obcas si kupim nejaky kus oblecenia, kozmetiku len proste taky standard, obcas von s kamaratmi a obcas nejaku hlupost si kupim, ale myslim ze to fakt nerobi vela. ked po niecom ozaj dlho tuzim, tak si to kupim, inak neminam nerozumne.
@laurikaaa a tebe muz dava koruny ci ako to jeee? mna celkovo vzdy zaujimala ta tvoja situacia ktorej absolutne nechapem, niekde som zahliadla ze si na strednej a maturujes ale to mi pride uplne wtf nakolko si inde pisala ze mesacne nalietas neviemkolko tisic kilometrov a ze si v londyne ci co?! a celkovo mi z tvojich postov pride ze nemozes byt na strednej proste, ale zda sa mi ze si to kamsi pisala parkrat ze maturujes, a odkial mas teda potom tolko koruniek???!!
Moje zaluby su free - prechadzky po meste, skate, gitara, ukulele, sedenie pri mori atd. Fitko mam v cene najmu, tak isto aj bazen. Jedine co ma stoji peniaze je cestovanie mimo krajiny, kazde 3 mesiace. To je tak cca 1000-2000e na rok. Co zas nie je az tak vela.
A oblecenie som si uz riadne dlho nekupoval, kedze mam asi 50 triciek a nohavic mi staci aj do 10.
@h8u Nedáva mi muž peniaze Ja som externistka na strednej škole A žijem v Londýne ( kde aj pracujem ) a na Slovensku Preto aj tie nalietané kilometre potrebujem sa presúvať medzi LND a SVK
a k téme, aké sú vôbec moje záľuby? Musím sa zamyslieť, Plávanie? Tento mesiac som ešte nestihla plávať, ale minulý mesiac som bola asi 4x, takže to je asi 10€ + som bola konečne v Decathlone a športové veci asi za 15€
príde mi ale vtipné kozmetiku dať do záľub kozmetika priemerne asi 10€
@alysia Nemam čo nosiť a to nehovorím ako baba ale ako krutú realitu. Zmenila sa mi postava, postupne všetko musím vymieňať a hlavne, rada všetko zničím ( rozumej polejem červeným vínom, roztrhnem, zatrhnem, okopem ) a ešte potrebujem mať nejaké oblečko u starkej, u mamy, u seba. A nejak sa to zázračne pri tých presunoch stratí. A ešte kúpim si nejaké veselé/farebné oblečenie, ktoré moc zbožňujem ale môžem ho nosiť len vo voľnom čase, do práce v takom ísť nemôžem čiže potrebujem formálny a neformálny šatník
@laurikaaa aha, ok, už to chápem ako také malé dieťa no je to zlozite s tym oblečením, ja sa tiez snazim si nechat aj nejake oblečenie doma, ale vacsinou to co chcem nosit najlbizsie dni taham hore dole .D
Oblečenie každý mesiac nekupujem, nebaví ma to. Občas niekde zájdem, nechám tam 50-100 €, ale to je maximálne 2 krát za rok
+ občas menšie sumy, keď je potreba (napr. stratím všetky ponožky, zničím obuv, ...)
Ak to spriemerujem (niektoré mesiace miniem 0 €), tak okolo 15 € mesačne.
Kozmetika... cca 40 € za pol roka, nekupujem mesačne.
Fitko - teraz 0 €, kvôli ochoreniu a iným povinnostiam som prestal. Keď som aktívne cvičil, tak 20 € permanentka + cca 20 € doplnky
Umenie... 0
Záľuby mám také, ktoré si peniaze nevyžadujú. Občas si niečo doprajem (nejaký zážitok, konferencia, párty), no to nieje drahé a nie je to často.
20€ mesacnik
27€ posilka alebo 20€ treningy
10€ nakupy pre domacnost
3€ mobil
50€ benzin
v priemere tak asi 40€, to je za oblečko a kozmetiku, ale často je to niečo, čo fakt potrebujem napr. tenisky do práce, nový antiperspirant, krém a pod. ... osobne nepijem, nefajčím, nechodím na diskotéky, na kávičky raz za uhorský rok, cvičím doma... som skromná najviac míňam na frajera, furt ho vykrmujem
birdzaci vedu asketicky sposob zivota (na par vynimiek) tolko nenarocnych ludi, to som necakala
ja míňam na cigy, za mesiac si kúpim tie dva g trávy. z mojich záľub, no, chodím na koncerty, ale tie som mala doteraz zadarmo, kedze som robila kde som robila a celkovo, v presove nie su drahe koncerty. knizky si poziciavam, ale obcas si daku kupim, nie je to mesacny vydavok. kozmetiku kupujem taku priemernu, nic vynimocne, ale aj to mi pride vela, aby som za sampon, lak na vlasy, dezodorant, vreckovky, toaletak a wc gel nechala v drogerii 17€ mi pride fakt prilis :/ co uz, sprchovat sa treba.. oblecenie si kupujem hlavne v sekacoch, to je tak 10 eur mesacne. minuly mesiac som si kupila kabelku a topanky, platila som 38 eur, ale tak tasku si kupim tak raz za rok a topanky aj tak darujem mladsej sestre, lebo mi nesedia a strasne ma otlacaju T_T
z tohto vsetkého mi vychádza, že najviac peňazí míňam v podnikoch, ked som s kamosmi. ale ide leto, hneď to bude lepšie, fľaša vína niekde na brehu dunaja stojí menej ako dva poháre vína v podniku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ano pocita sa aj studenti kt pracuju
okolo 80 eur dám mesačne do oblečenia určite, sú mesiace kedy je číslo omnoho vyššie.
Do kozmetiky podobné číslo mesačne a ako " umenie a svoje záľuby " beriem dennodenné kávičkovanie v rôznych podnikoch
To je 5€ x cca 25 dní - 125 €
Vychádza to omfg 285 eur
No a to ešte si viem kúpiť zlé letenky, potrebujem nejaké dievčenské prkotinky. Nechcem vedieť koľko to je v konečnom dôsledku lebo sa mi chce revať a ľutujem už teraz môjho muža
kozmetiku-sampony,dezodoranty,to kupuje mama z rodinneho rozpoctu. tie dievcenske veci ako makeup,lesky na pery a tak nepouzivam vobec takze nekupujem
sporty-nesportujem
zaluby-to su knihy, ale tie nekupujem kazdy mesiac,skor obmecias (teda raz za 2-3 mesiace si kupim knihu) to je tak 10-20eur
a ináč si dosť vecí odopieram kvôli peniazom, sanujem si
@laurikaaa Sorry, just a joke
A oblecenie som si uz riadne dlho nekupoval, kedze mam asi 50 triciek a nohavic mi staci aj do 10.
Ja okrem na byvanie a jedlo toho vela neminam.
Jurajisko! nesmej sa
lebo aj mňa to zaujíma, a tuším si niekde písala že chceš ísť na STU
príde mi ale vtipné kozmetiku dať do záľub kozmetika priemerne asi 10€
Oblečenie každý mesiac nekupujem, nebaví ma to. Občas niekde zájdem, nechám tam 50-100 €, ale to je maximálne 2 krát za rok
+ občas menšie sumy, keď je potreba (napr. stratím všetky ponožky, zničím obuv, ...)
Ak to spriemerujem (niektoré mesiace miniem 0 €), tak okolo 15 € mesačne.
Kozmetika... cca 40 € za pol roka, nekupujem mesačne.
Fitko - teraz 0 €, kvôli ochoreniu a iným povinnostiam som prestal. Keď som aktívne cvičil, tak 20 € permanentka + cca 20 € doplnky
Umenie... 0
Záľuby mám také, ktoré si peniaze nevyžadujú. Občas si niečo doprajem (nejaký zážitok, konferencia, párty), no to nieje drahé a nie je to často.
Dokopy to vychádza okolo 30€/mesiac
väčšinou to je pivo a presúvanie medzi miestami, kde sa nachádzajú obľúbení ľudia
27€ posilka alebo 20€ treningy
10€ nakupy pre domacnost
3€ mobil
50€ benzin
ja míňam na cigy, za mesiac si kúpim tie dva g trávy. z mojich záľub, no, chodím na koncerty, ale tie som mala doteraz zadarmo, kedze som robila kde som robila a celkovo, v presove nie su drahe koncerty. knizky si poziciavam, ale obcas si daku kupim, nie je to mesacny vydavok. kozmetiku kupujem taku priemernu, nic vynimocne, ale aj to mi pride vela, aby som za sampon, lak na vlasy, dezodorant, vreckovky, toaletak a wc gel nechala v drogerii 17€ mi pride fakt prilis :/ co uz, sprchovat sa treba.. oblecenie si kupujem hlavne v sekacoch, to je tak 10 eur mesacne. minuly mesiac som si kupila kabelku a topanky, platila som 38 eur, ale tak tasku si kupim tak raz za rok a topanky aj tak darujem mladsej sestre, lebo mi nesedia a strasne ma otlacaju T_T
z tohto vsetkého mi vychádza, že najviac peňazí míňam v podnikoch, ked som s kamosmi. ale ide leto, hneď to bude lepšie, fľaša vína niekde na brehu dunaja stojí menej ako dva poháre vína v podniku
uz ani neviem co som tam chcela napisat
Nezarabam ale ked raz budem tak asi všetko