Ale ved to nie je nicim striktne dane, ze kolko moze mat, na to sa neda odpovedat...
Okrem toho, tato otazka si odporuje ked je NAJlepsi, tak moze byt logicky len jeden.
podľa mňa je to potom voči ostatným kamošom nefér,že tak keď už sú NAJ,tak NAJ na život a na smrť a väčšinou to býva dvojica trojica,potom už je to čo ja vieem..a nemusia byť 10 NAJ..to potom sú len kamoši-dobrí..ale NAJ-čo ja viem,je to len predpona,ale podľa mňa má veľa toho v sebe
aj tak každý človek musí mať nejakú spriaznenú dušu..no nie? a je len JEDNA
ja osobne si myslim, ze privlastok najlepsi kamarat sam o sebe hovori ,ze ten NAJ je asi iba jeden ... .takze najlepsi kamarat =prvy clovek,co vas napadne pri tejto otazke...
Ja som hlas nedala. U každého je to individuálne. Niekto ak je spoločenský, skôr sa zoznámi s ľuďmi a zistí že s tým si perfektne rozumie a verí mu. A niekto kto je málo komunikatívny môže mať aj vedľa seba niekoho s kým by mohol mať doživotné priateľstvo ale neprihovorí sa mu a tak sa nič nedeje
ono sa neda powedat ze kolko moze mat clovek najlepsich kamosov..ja ich mam tiez niekolko..a kazdeho z nich mam rovnako rada a rovnako si s nimi rozumiem..
ja mam dve...ale nemozem povedat ktoru mam radsej... a ako povedali oni ani oni nie..sme prote taky kamaratsky trojuholnik. ... kedysi sme sa nazyvali 3D Démon(ja ), dedukátor a dlaždička.... ale tie časy su už preč...ale kamošky sme ostlai stále... keď som bola 4 roky odstahovana na dedinae vratila somsa setky kamosky sa mi obratilichrbotm...len tie dve nie...
Len problem je v tom eze jedna znich konci gympel.. a ide do blavy alebo do brna na vysoku...druha ostava tu.. a aj tiez...len to u nebude ono...ale esteze ze existuje pekelne sk*rveny zazrak ako net....
nehlasujem ani za jedno podla mna to zalezi od vicerych kriterii a tak ja mam najlepsie 2 ale preto predsa nebudem hlasovat za dve niekto moze mat aj 10 aj 50 ked sa takych najzajstnych kamosou najde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Okrem toho, tato otazka si odporuje ked je NAJlepsi, tak moze byt logicky len jeden.
aj tak každý človek musí mať nejakú spriaznenú dušu..no nie? a je len JEDNA
Len problem je v tom eze jedna znich konci gympel.. a ide do blavy alebo do brna na vysoku...druha ostava tu.. a aj tiez...len to u nebude ono...ale esteze ze existuje pekelne sk*rveny zazrak ako net....