3 dni?? akože, pokiaľ nevychádzam z domu a nerobím nič namáhavé (z čoho sa extrémne zašpiním alebo tak), tak si to viem predstaviť klidne týždeň alebo kúsok viac nepríjemné by to bolo, ale.. vydržať by som to myslím zvládla (len asi ľudia v blízkosti by sa sťažovali)
v trinastich som bol vysypany a mal som zakazane sa sprchovat ci sa kupat, ziadny kontakt s vodou. Tak si viete predstavit ake to to mohlo byt po tyzdni pod vrstvou smradlavej masti bez vody.
a aky som bol happy ked to svinstvo zo mna zmizlo a ja som sa konecne osprchoval a po sprche este som si napustil vanu a hodinu som v nej lezal v teplej vodicke.
Ako kedy . . . dost zalezi od aktualnych pocitov. Jednoducho pot, prach a svrbenie neznasam . . . takze niekedy tretina, alebo pol dna, niekedy 2-3 dni, niekedy tyzden.
najviac čo bolo, tak určite nejaký festival, kde sme išli už vo štvrtok, len teraz neviem, že ktorý.
ale teraz cez víkend som z domu odchádzala v piatok doobeda, ráno som si dala sprchu a včera večer zo mňa išla úplne hnedá voda, koľko prachu tam bolo, fuj!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
v pripade prirodnej katastrofy by som mozno vydrzal aj 4ty den, len potom by som uz hladal vodnu plochu (je jedno ci v zime alebo v lete)
ale to asi len preto, lebo sa sprchujem každý deň a v lete aj 2x ..
a k teme, tak tyzden asi maximum
a aky som bol happy ked to svinstvo zo mna zmizlo a ja som sa konecne osprchoval a po sprche este som si napustil vanu a hodinu som v nej lezal v teplej vodicke.
ale myslím, že by som vydržala pomerne dlho
(a ono by to záviselo aj od toho, či by som musela vychádzať medzi ĺudí, mala povolené používať maskovače pachu a umývať si vlasy a ruky a chodidlá)
ale tak dlho ako ľudia v stredoveku a tak by som isto nevydržala
a doma max 2 dni. v zime možno.
ale teraz cez víkend som z domu odchádzala v piatok doobeda, ráno som si dala sprchu a včera večer zo mňa išla úplne hnedá voda, koľko prachu tam bolo, fuj!