ale vlastne nikoho nemám...všetky klamú a sklamú... jedna jediná osoba ktorej by som verila úplne 100% asi neexistuje...nik ma dobre nepozná dokonca ani ja samú seba...hm
no bez osobnej komunikácie a prítomnosti som to musela vydržať fakt dosť často, myslím že okolo 5-6x po 1,5 mesiaca. ale samozrejme net, smsky a hovory fičali, aj keď drahý bol v Číne, Indii, Kóreji a boh vie kde ešte...
no úplne odrezaní od seba? to fakt len pár hodín, lebo by som o neho mala strach, či sa mu napr. na ceste niečo nestalo
no kedze moj drahy chce ist cez cele letne prazdniny robit do norska tak by som musela ale zas neviem ci by to bolo ono aj potom....takze dufam ze tam nepojde
ak môžem tak si píšeme ale najdlhšie sme boli asi 5 alebo 7 dní bez kontaktu čo som bola na dovolenke potom nevydržal zohnal čislo zavolal a potom čakal kedy dojdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
no úplne odrezaní od seba? to fakt len pár hodín, lebo by som o neho mala strach, či sa mu napr. na ceste niečo nestalo