tak ak sa počíta to prospechové štipko, tak 1400€ ... ale v súťažiach som vždy vyhrával hmotné ceny alebo poukážky. Nespomínam si na žiadnu finančnú odmenu...
tu v bratislave na matfyze... ono to má viac kategórii podľa váženého priemeru a v druháku na bc. som dostal za 1. ročník to najvyššie... potom neskôr som iba polovičné dostával, lebo som nemal vážený priemer pod 1.05 tuším.
tak 2x zasebou som vyhral ked už som dal posledny zostatok na jednu kartu , jeden tiket, nejakych 70€ ... ale tretikrat som prišiel o všetko... kks ako dáš vo futbale v portugalskej lige 3 góly v 90.minúte a neskôr ... hralo sa až do 90+6 ... a dali 3 góly... mantáci...
Vyhrala som poukazku 50€ na nákup kníh v Martinuse a vtedy sa mi to tak neskutočne hodilo, že som skákala od šťastia az po strop, lebo sme mali fin. Problémy a každý si pamätáme začiatok školského roka, samé zrpš, poplatky a hlavne... učebnice
A tak som si ich nakúpila v martinuse... trošku drahšie, ale stále prakticky zadarmo
@hoperpohroma na Tom sa musim zasmiať ale môžeš ísť matematicky kolkoches nad ruletou nevyhras jedine že by tam bola chyba. Na obyčajnej rulete je house edge nad 2percenta. Takže si mala len stastie ak by si to hrala dlho tak proste prehras.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale najviac som vyhral 10 000 slovenských korún, keď som vymenoval všetky čísla, ktoré som vtedy poznal, a rodičia ich podali v športke...
my chudaci musime pracovat
A tak som si ich nakúpila v martinuse... trošku drahšie, ale stále prakticky zadarmo
a minule som mal zdediť peniaze po nejakom príbuznom z Nigérie ale nakoniec nič neposlal