Najčastejšie to u mňa vyzerá v takomto poradí:
1-2 prázdne ešte kým sa robia
1 nutella
1 tvaroh
1 lekvár/džem
Podľa toho koľko ich vládzem zjesť tam to stopnem niekedy končím pri tých 2 prázdnych a niekedy 4+ tak idem odznova ale to sa asi nestáva moc
nutellu nejem, lebo palmáč a cukor
ale palacinky sú výboný nápad, dávno som nerobila :S sladké ľúbim s orieškovým maslom, detskou výživou a ovocím, keďže žijem sama, väčšinou zjem všetky
a na slano so špenátom, dusenými šampiňónmi alebo s baba ganoush
Akože palacinky jedávam velmi rada ale nie s nutelou, najradšej mám s tvarohom a potom s džemom a to v pohode naraz zjem aj tri a viac keď mi chutí lebo ja som strašne na sladké a palacinky to je moje.
ja som za posledné roky mala asi len slané palacinky. A tým, že ich jedávam plnené mäsom a ešte k tomu šalát, tak viac ako jednu do seba nevtrepem fakt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
1-2 prázdne ešte kým sa robia
1 nutella
1 tvaroh
1 lekvár/džem
Podľa toho koľko ich vládzem zjesť tam to stopnem niekedy končím pri tých 2 prázdnych a niekedy 4+ tak idem odznova ale to sa asi nestáva moc
Väčšinou si dám jednu s nutelou a jednu s džemom,
len málokedy tri naraz a ak, tak dve s džemom a jednu s nutelou
ale palacinky sú výboný nápad, dávno som nerobila :S sladké ľúbim s orieškovým maslom, detskou výživou a ovocím, keďže žijem sama, väčšinou zjem všetky
a na slano so špenátom, dusenými šampiňónmi alebo s baba ganoush
ja som za posledné roky mala asi len slané palacinky. A tým, že ich jedávam plnené mäsom a ešte k tomu šalát, tak viac ako jednu do seba nevtrepem fakt