Ja neviem ako zahlasovať Proste.. uvedomujem si že vyzerám dobre, a som na to patrične hrdý že vyzerám dobre ale myslím že moje chovanie to nijak neovplyvňuje, a ak aj hej tak o tom nič neviem
každý tvrdí, že nie je dôležité ako ten človek vyzerá ale je dôležité čo má vnútri....ale málokto sa tým aj riadi ...a zas je pravda že ak by to bol niekto úplne zanedbaný,kto sa ani neumýva...tak ten človek by ma odpudzoval...takže trochu tu ide aj o ten výzor....ale tak zase nie je dôležité aby bol ten človek nejaký model..treba mať aj čosi v hlave
Myslim, ze to je istym sposobom prepojene. celkom na to este nemam utvoreny kompletny nazor - kedysi som sa tomu venovala, ale je to rozporuplne. Skor, nez ze VYZOR je to, co ovplyvnuje povahu, by som mozno povedala, ze naopak - povaha moze ovplyvnovat vyzor. (Napr. ked sa niekto udrzuje v permanentne dobrej kondicii, da sa vydedukovat, ze je asi vytrvaly atp..)
Sice to, ako vyzerame, zas moze spätne ovplyvnovat nasu spokojnost/nespokojnost s istou castou nasho ja, tak neviem - vlastne si nie som ani ista, na co konkretne narazala tato otazka, lebo toho moze byt viac. No to je asi subjektivne, podla toho, ako komu na vyzore vobec zalezi (*inak ale najlahsie sa vravi, ze na vyzore vobec nezalezi, ked s tym svojim niekto vnutorne nie je velmi spokojny, ale nie je ani dost vytrvaly na to, aby zmenil aspon to, co sa da . A zas lepsie vyzerat asi vseobecne prida aj na sebavedomi, ktore uz je zas aj zalezitostou nasho vnutra, takze ktovie? Nedovolim si zahlasovat.
myslim,ze v dnesnej dobe sa ludia sustreduju ludia ovela viac na to ako clovek vyzera, nez na to co je v nom...nie je to ziadna novinka,ale je to zial tak....
Vraví sa, že človek prispôsobuje svoj výzor tomu, ako sa práve v daný deň cíti. A podľa toho, ako sa cítim sa zväčša aj správam. Ale tiež je to iné u ľudí, ktorí majú vyhradený výzor. Keď ich stretneme na ulici, tak si o nich pomyslíme svoje. A keď ich spoznáme, tak niekedy zistíme, že zdanie niekedy klame. Ale musím uznať, že výzor je dôležitý, aj keď mnohí vravia, že ide o to, čo máme vo vnútri. Áno, aj to je pravda, ale priznajme si - keď niekoho stretneme len tak, asi ťažko z jedného pohľadu zistíme, aký je ten človek vo vnútri A asi radšej sa zoznámim s niekym, kto vyzerá dobre ako s niekym, kto sa asi o svoj vzhľad moc nestará
tak v ankete ani hlasovat nebudem, pretoze sa to vobec neda urcit. U kazdeho je to uplne individualen, pretoze ako vyzeras (a logicky si to aj ty priznas, ze sak si peknejsi a tak, ved niesi slepy) tak sa aj spravas...mas vacsie sebavedomie mozno a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Možnosť vôbec ale vylúčim úplne.
Výzor súvisí zo sebavedomím ( to je ale tiež individuálne ) a sebavedomie vo vysokej miere ovplyvňuje našu osobnosť
Sice to, ako vyzerame, zas moze spätne ovplyvnovat nasu spokojnost/nespokojnost s istou castou nasho ja, tak neviem - vlastne si nie som ani ista, na co konkretne narazala tato otazka, lebo toho moze byt viac. No to je asi subjektivne, podla toho, ako komu na vyzore vobec zalezi (*inak ale najlahsie sa vravi, ze na vyzore vobec nezalezi, ked s tym svojim niekto vnutorne nie je velmi spokojny, ale nie je ani dost vytrvaly na to, aby zmenil aspon to, co sa da . A zas lepsie vyzerat asi vseobecne prida aj na sebavedomi, ktore uz je zas aj zalezitostou nasho vnutra, takze ktovie? Nedovolim si zahlasovat.
A som si ista, ze clovek (ktory sa vyzná) dokaze vlastnosti z napr. vyzoru tvare, vycist.
Poznate ten "stav" ,ked napriklad vidite cloveka a mate pocit, ze je taky a taky a po case zistite, ze ste ho dobre odhadli?
Niektori ludia tou schopnostou ovplyvaju - intuicia.zvlastni sposob chapania urcitych zakonitosti.
touto temou sa presne zaobera MORFOPSYCHOLOGIE. okrajovo sa toho dotyka podla mna aj uz dost znama - reč tela. Ktora ju celkovo dotvara.