Kolko percent podla vas je ludi hlupejsich než vy? Ide o tzv percentil, a ja sa pytam na dolny percentil, teda napr. 30- 20 % znamena, ze 70 % - 80 % v priemere ludi na SR je od vas mudrejsich a 30 - 20 % je hlupejsich . Viem ze som dal blbu šḱálu ale co uz.
hlupejsi rozumej - v rozumovej bystrosti, mudrosti vo vseobecnosti, tzv. selsky rozum. Nezaraduje sa tu IQ, zrucsnosti nadobudnute specialnym vzdelaním.
múdrejších alebo inteligentnejších? Lebo pre mňa nie je protikladom hlúposti múdrosť.
Múdrosť beriem, akože je človek vzdelaný, veľa vie, má informácie. Inteligencia (ktorej nedostatok pre mňa predstavuje hlúposť) je to, že človek má na to, aby bol múdry, chápe svet a tak proste, šak viete čo prináša vysoká inteligencia.
Takže poprosím autora o objasnenie a potom sa vyjadrím, lebo u mňa sa to dosť líši myslím si.
Definuj slovo hlupy... Ak ide o iq tak som v gaussovej krivke medzi 0,1 % najinteligentnejsimi ludmi... Aspon tak hovori iq test.... Avsak iq ti je na 2 veci ak nemas ine schopnosti..
jj, hodim tu odmerane cisla a spusti sa tu vlna hejtu lebo si bud vymyslam alebo o tom nic neviem alebo som ta z vacsiny birdzu, ktora si o sebe mysli neumerne vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale tak ja si to nemyslim, gaussova krivka si to mysli, no
Múdrosť beriem, akože je človek vzdelaný, veľa vie, má informácie. Inteligencia (ktorej nedostatok pre mňa predstavuje hlúposť) je to, že človek má na to, aby bol múdry, chápe svet a tak proste, šak viete čo prináša vysoká inteligencia.
Takže poprosím autora o objasnenie a potom sa vyjadrím, lebo u mňa sa to dosť líši myslím si.
tiež ma mykala myška o kolonku vyššie, ale nechcem byt zbytočne namyslená a precenovat sa
proste debilita everywhere okolo mňa
nie vedomosti