Len toľko, čo sa vmestí do dvoch giga. Neprekážala by mi "priestornejšia" karta, ale sama si ju nekúpim a ešte mi ju nik nedaroval. Takže keby náhodou niekto niečo (mal potrebu byť nezištný samaritán).. je to jediný dôvod, prečo vyleziem z domu inam, než do školy, momentálne .
Ale mobil mi nefunguje a nemám keš na nový, takže to nepočúvam (totiž, displej mi nefunguje vôbec a keď telefonujem, musím mať zapnutý reproduktor, lebo mobil si myslí, že sú v ňom sluchátka a preto nič nepočuť )
okolo 600/700.. ale nie som si istá, mám kopec ktorých tam chcem dať, kopec ktorých nepoužívam, aj keď som ich dosť vymazala.. a aj keď stále počúvam skoro tie isté
mám len 2GB kartu a chcem mať v mobile skôr aplikácie ako pesničky...nedávno som si veľa pesničiek vymazal lebo už sa mi ani jedna fotka odfotiť nedala lebo som nemal pamäť, takže teraz tam mám presne 50 pesničiek...no chcem postupne aj tie všetky vymazať a pesničky mať na MP3ke
už asi rok si plánujem kúpiť aspoň 16GB pamäťovku ale nikdy si neviem nasporiť na to :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Ale mobil mi nefunguje a nemám keš na nový, takže to nepočúvam (totiž, displej mi nefunguje vôbec a keď telefonujem, musím mať zapnutý reproduktor, lebo mobil si myslí, že sú v ňom sluchátka a preto nič nepočuť )
ja mám len 60 a aj to nepočúvam všetky
z toho je jedna You Suffer
ale za to na ipode mam cez 17 giga hudby
už asi rok si plánujem kúpiť aspoň 16GB pamäťovku ale nikdy si neviem nasporiť na to :/
na muziku mám empédrajšpíler