@arywian to ani mna, ale v centre zas NIC nebolo. Akoze, ovela vacsi problem najst postu, papiernictvo a taky randomshit. Alebo ked si chcela ist do vacsieho obchodneho centra po nieco... Neviem, v centre prahy sa byva zvlastne, mne ovela viac vyhovuju tie okrajovejsie casti celkovo
@arywian tie ceny tam tiez rastu sialene, vacsina prahy sa uz nejako spamatala z airbnb a v pohodke najdes izbu za 4000 ale tie ceny kolejneho nejak proste stale rastu
Bývam síce u rodiča, ale platím poplatok na energie, ktoré zhruba ako člen domácnosti miniem. Nájom to asi v pravom zmysle slova nie je, keďže je to náš vlastný dom.
@staphylococcus Ja som v širšom centre a nechcem okrajové časti Akože v úplnom centre by som to nedala, kvôli turistom. Ale tu je to ok a páči sa mi, že je všetko blízko a do práce idem pešo
@staphylococcus môže byť, ja som zatiaľ inde bývať nestihla, takže to neviem dobre porovnať, ale všeobecne by som sa tiež priklonila viac k okrajovým častiam, ideálne však na linke metra A
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Platim 315, dokopy dvaja 630 za 2+kk obstojny byt v centre