mám obrúčku, ktorá ma vždy upozorní, že nemám pochybovať o láske a striebornú obrúčku od jednej panej, ktorá dala mame a ja som jej ju šlohla; oba sú jednoduché, sú pekné a nezbavím sa ich... už pre mňa znamenajú viac než len prsteň, najmä zlatá obrúčka... nie, nie som vydatá... poteší ma, ak raz dostanem od mami dedkovu obrúčku, je dosť veľká a hrubá, vyzerá presne ako najslávnejší prsteň na tejto Zemi hodím si ju na krk a tak budú obrúčky znovu spolu žiť v láske
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja nosim len obcas...ale vzdy len 1
Pravá ruka: ukazovák, prostredník
Ľavá ruka: prostredník, prsteník
Keď ich nemám, tak mi už chýbajú
Milujem prstene, hlavne strieborné, z bižutérie mi ´černejú´ prsty :S
Ten 7. som nosievala na palci
síce je iba z ocele ale má historickú hodnotu
ja mám : pravá ruka : prstenník,prostredník,ukazovák
ľavá ruka : prstenník,ukazovák
prava ruka - prostrednik - od rodicov na 15te narodeniny, prstenik - zasnubny prsten
lava ruka - prostrednik - od starych rodicov na 20te narodeniny, prstenik - obrucka s vyrytym datumom svadby
nosim ich stale, davam ich dolu len ked zarabam cesto na kolace a tri z nich davam dole, ked idem plavat (co je len v lete na dovolenke takzeee...)
este obcas si dam na pravu ruku na prstenik taky prsten z takka,ale mam z neho zeleny prst