myslim , že zaleži aj od ochoty šoferov, kedy sa to počita ako batožina navyše a kedy nie.. inak skus pozrieť staršie fora, niekto to tu raz dosť rozpisoval s presnymi rozmermi
Ahoj chodím z PP do NR busom pravidelne a platila som za batožinu len vtedy ak som ju uložila. Stalo ma mi raz, že bus bol plný tak som musela s kufrom stáť a vtedy som neplatila za batožina. U súkromníkov platím okolo 60 centov a u štátnych asi 1 euro.
Veľa záleží od autobusárov, hlavne ak máš batožinu zabalenú do športovej tašky. Raz Ti ju hore nechajú bez zaplatenia inokedy Ťa poprosia, aby si ju odniesla dole a samozrejme ak je za Tebou rad ďalších ľudí a nemáš miestenku modlíš sa aby si nejaké to miesto mala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
za gifko
a platí sa skoro tolko ako polovičný....ak nie aj tolko... ale keď máš športovú tašku tak ani netreba platiť ale pri batožine hej...to si vždy všimne
Veľa záleží od autobusárov, hlavne ak máš batožinu zabalenú do športovej tašky. Raz Ti ju hore nechajú bez zaplatenia inokedy Ťa poprosia, aby si ju odniesla dole a samozrejme ak je za Tebou rad ďalších ľudí a nemáš miestenku modlíš sa aby si nejaké to miesto mala