TV tu bude vždy. Minimálne určite dovtedy, dokým nedôjde k celkovej obmene starších generácii. Treba myslieť na to, že starší ľudia pozerajú len seriály, relácie a internet buď len poznajú alebo ho používaju len velmi obmedzene resp. menej ako cca 2hod denne.
Televizia ako pristroj urcite ostane , ale vysialanie nejakych programov ako markiza , joj atd. je uz vlastne trochu aj zdrzanie , ked si sadnes za pc tak si najdes hned co chces vidiet , pocut a tak , ale v telke su pomaly 30 minutove reklamy a to postupne omrzi kazdeho ...
Ale tu nejde o to, že sa dá všetko pozrieť aj na internete, ale že je to úplne iný zážitok a aj šetrnejšie pre oči na nejakej veľkoplošnej obrazovke ako na malinkom display. Mňa napríklad nebaví pozerať film na PC.
@flussica ale zas s knihami to je o inom... ja keby mám mať všetko ako e-booky tak nečítam nič... mňa to nebaví na tom monitore, ja si pri knižke oddýchnem...
no stale podla mna to uz by co bolo keby ju zrusili ? zas ten net neni taky uzasny , nwm si predstavit pozerat futbal na nete (no viem ale je to hrozne) alebo proste radsej si lahnem na gauc a pozeram na tv (aj ked tam skoro stale nic neni) ako cele dne sedet za PC
však v telke si oveľa radšej niečo pozriem ako na kompe.. parádna veľká obrazovka.. proste ja milujem telku!! musí sa udržať to je uplny rozdiel pozerat simpsonovcov v telke a mozem sa rozvaliť na gauči ako čumeť na maly displej kompu a sedet
@smajdalf (teraz k tomu druhému, ale) Možno to (Torpedo) myslel z hľadiska fyzického komfortu - ja tiež neznášam seriály, filmy a čokoľvek na PC O_o - max tak nejakú sekvenciu z niečoho si pozrieť na YT a tam to končí.
@smajdalf no urcite to je aspon pohodlnejsie ale ide mi o to ze nejsom proste zavislak nesedim 15 hodin denne za PC ako polovica Slovenska ked nee viac
@flussica ja som si odvykol pozerať seriály (väčšinu) v TV... otrasný dabing, a čakať na tie epizódy... Radšej si stiahnem HIMYM alebo TBBT alebo SG alebo čokoľvek čo pozerám v HDčku, a pustím si to... Ale zas, ja mám projektor, to je o inom potom... Ale to je jedno, aj keď sme projektor nemali, radšej na PC jak v TV... keď pre nič iné, aspoň mi tam nechodia reklamy...
@torpedo08 ľudia ste divní ja si zapnem projektor, rozkokotím sa na posteľ alebo čokoľvek kde sa dá sedieť/ležať/lemriť a kukám na plátne... a v TV fakt len niečo nestiahnuteľné, alebo na "oddych"
programy tipu: markiza, stv1, joj podobne sracky atd tak tipujem max 20 rokou. potom uz vimrie ta starsia generacia ludi a ludia budu sledovat iba tieto: discovery, national geographic, viasat nature, spektrum... . A ak si budu chciet pozriet film tak cez pc.
@smajdalf No tak v prípade, že by toto politici rozdávali v rámci kampane, prestávam sa priznávať k občianstvu, lebo by som sa velice čudovala, odkiaľ asi majú toľko peňazí .
@smajdalf tak nekomu sa dobre pozera na nete secko ked ma projektor ale aj tak je toho vela co sa na nete proste pozerat neda. futbal napriklad (teda mozno aj da sa ale nie s mojim ultra "rychlym" internetom)
@smajdalf jasne to som sa trochu sekol pozri @36 ale aj tak ja nemam nato proste ani net aby som stale stahoval a... no to je fuk proste bez TV by som sa len tak nezaobisiel ale sak kazdy mame iny nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Nepojde ti PC tak co ked budes potrebovat nieco surne vidiet ?
A hej, možno to príde ale o pár generácií. Ale to už bude možno všetko iné
lebo síce to celé je na nete ale ako... mama nemá problém s netom ale nikdy by nič nešla pozerať na nete....
TV je trochu iná, ale obdobná záležitosť, podľa môjho názoru.
@torpedo08 ležať pred telkou je v pohode, ale sedieť za PC už nie
@smajdalf no urcite to je aspon pohodlnejsie ale ide mi o to ze nejsom proste zavislak nesedim 15 hodin denne za PC ako polovica Slovenska ked nee viac
@ladyfox zlatíčko, tak to asi nefunguje.. Pokiaľ viem musia byť aktívne :/