1 rok a 3 mesiace...vydrzalo to 2,5 roka, potom sme sa dohodli na tom, ze sa rozideme, lebo to nie je velmi perspektivne...on uz isiel do skolky , takze to znamenalo pre neho prinos povinnosti a menej casu na mna...no naco by mi bol taky chlap? tak som ho nechala...ci on nehcal mna? nepamatam...
Tak v škôlke. Ale bol mi neverný hlupák! S Denisou.
A potom v škole. Dva roky. Prvú aj druhú triedu. Cez prázdniny sme si dali pauzu a potom keď začal šk. rok tak sem sa dali opäť dokopy. Minule sme sa na tom smiali, že takým spôsobom by nám to možno vydržalo dodnes. Nuž. Ale tak normálne to bolo v 13. Týždeň po mojich narodeninách.
@lilu čo tam chceš riešiť? Zasnúbenie nie je právny úkon a nemôžeš ho donútiť, aby si ťa vzal . Môžeš byť zasnúbená súčasne s 30 chlapčiskami a zobrať si nemusíš ani jedného .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Skolkarska laska
Mi dal aj prsten a jeho mama mi hovorila nevesticka strasne som sa hambila
Mali sme aj svadbu v družine ! =D
ale ak počítam reálny vzťah, tak ten začal v 16
nepotreboval som mať frajerku a frajeriť sa aby som ...
a to bolo v prvej triede.. 8)
@kalbun
to mi akosi nevychádza matematicky
vysvetlíš mi to ?
ehm, mne je to jedno hlavne takú, aby som jej porozumela
bola som zamilovaná až až..
prvá letná láska, prvé zlomené srdce
A potom v škole. Dva roky. Prvú aj druhú triedu. Cez prázdniny sme si dali pauzu a potom keď začal šk. rok tak sem sa dali opäť dokopy. Minule sme sa na tom smiali, že takým spôsobom by nám to možno vydržalo dodnes. Nuž. Ale tak normálne to bolo v 13. Týždeň po mojich narodeninách.
len ti vravim ze mas kopu kecov od veci
a predtym s chutou aj viac naraz(ale nie na rovnakom mieste .
ale akoze taky ozajstny v 14 (a vyse roka sme spolu boli