Mala si dat tak od 250€
Ano kupis aj za 100-vku z bazaru,kt.bol kradnuty... Alebo kupis za 150 nejaky srot co sa ti po tyzdni jazdenia do prace rozpadne.
@goldenbeach vidíš ja som pred 12 rokmi kúpil bike za 4000 korún a na to jazdenie do práce vždy stačil ... stačila základná údržba Ale ak by som mal dom na vrchnom konci trailu a prácu na dolnom konci... tak je fakt že by mi bol dosť na piču
Mne kamarát skladal bike na mieru, vyberala som si všetko od rámu po kolesá a stál ma síce 600€, ale aj tú cenu cítiť.... Ale mala som naň veľkú zľavu, inak by som platila o dve stovky viac
ale teda tento alebo budúci rok si kúpim nový, lebo už začína dosluhovať, aj keď som menil všetky ozubené kolieska, vidlicu atď, tých cca 20K km je na ňom poznať
Ukradli mi ho a to nestál v kočikárni ani jeden deň, úplne nový, cca 800€, bol to darček... Nejaký by som si aj kúpila ale pri tejto korone si musím teraz nechávať peniaze na jedlo.
Je to spravne, v minulom case, ze kolko stal, lebo mi ho pred rokom ukradli A stal 550 € ale bola som s nim maximalne spokojna, aj sa mi pacil
A podla mna dnes kvalitny bicykel pod 500 ani nekupis, takze aj tie cenove moznosti su postavene tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ano kupis aj za 100-vku z bazaru,kt.bol kradnuty... Alebo kupis za 150 nejaky srot co sa ti po tyzdni jazdenia do prace rozpadne.
a kedze na nom nejazdim denne,tak mi staci
ale teda tento alebo budúci rok si kúpim nový, lebo už začína dosluhovať, aj keď som menil všetky ozubené kolieska, vidlicu atď, tých cca 20K km je na ňom poznať
A podla mna dnes kvalitny bicykel pod 500 ani nekupis, takze aj tie cenove moznosti su postavene tak...