@miaja to mne nemusíš hovoriť (bydlisko) Len ma prekvapuje, že bežne mám problém nájsť aj medzi informatikmi chalanov, ktorí ju aspoň trochu poznajú, nieto ešte medzi dievčatami jednu, ktorá ju hrá.
@night no ani ja nepoznam osobne moc ľudí, čo to hraju a dievčata už vobec nie. ale ja veľmi rada hram pc hry. uýž si brusim zuby na ac brotherhood. zatial som hrala len prve dva. ale uplne ma to dostalo, ten pribeh, grafika...všetko zavislosť
vzhladom k tomu na aku skolu chodim a treba v poslednych tyzdnoch odovzdat vela zadani tak sa stane ze sa od pc neodlepim na dlhsie ako 5minut aj tych 20hodin. ale kebyze nemusim tak za nim nebudem dobrovolne ani 1/5tinu z tohto casu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Proste sme si s kamarítom písali a písali a písali a stále bolo o čom tak prečo nie
Moj jediný rekord
Najdlhšie vkuse som počúval vytriedenú polovicu soundtracku z dvojky, cca 18 hodín. V tom je čaro ambientu - neobohrá sa ti to.